Holiday on Ice: dit is wat je moet weten

Dit jaar bestaat de spektakel voorstelling Holiday on Ice 80 jaar. De speciale jubileumshow van de populaire ijsdansshow belooft zoals voorgaande jaren weer een prachtig spektakel te worden met kunstschaatsers van over de hele wereld. De show met als titel A New Day komt naar verschillende Nederlandse steden. Ben jij van plan om dit jaar het schaatsspektakel te bezoeken? Lees dan snel verder, want in dit artikel vind je alle informatie over de voorstellingen van Holiday on Ice!

Wat is Holiday on Ice?

Laten we bij het begin beginnen. Holiday on Ice is een ijsdansshow geproduceerd door Stage Entertainment. Het evenement keert jaarlijks terug rond de feestdagen. De waanzinnige shows vol spektakel zijn overal ter wereld opgevoerd. Van Amerika tot Europa is het team met schaatsers bekend. Wat je kan verwachten is een prachtige show vol met de mooiste muziek, de meest uitgebreide kostuums, de modernste technieken en de beste kunstschaatsers ter wereld. De schaatsers voeren de mooiste sprongen uit op het ijs. De gehele cast zet een adembenemende show voor het hele gezin neer. Kortom, de shows van Holiday on Ice Nederland mag je niet missen.

Wat is het verhaal van de show?

Elk jaar is er weer een andere show. De show van Holiday on Ice 2023 heeft de titel A New Day. In deze gloednieuwe show maak je als bezoeker kennis met Aurora. Dit bijzondere vrouwelijke wezen komt uit een wereld zonder vreugde en kleur. Aurora komt op onze wereld terecht en ontmoet de jonge Adam. Via hem leert ze de schoonheid van kleur kennen. Aurora besluit om op onze kleurrijke en diverse wereld te blijven, maar mysterieuze krachten proberen haar terug te brengen naar haar eigen planeet. In de bijzondere show van ruim twee uur is de spannende strijd tussen de kille planeet en onze kleurrijke wereld te zien. Weet Aurora hier op aarde te blijven? Ontdek het zelf door de show te bezoeken.

Waar en wanneer is Holiday on Ice?

Mensen die graag de shows van Holiday on Ice willen bezoeken, krijgen daarvoor de kans in diverse Nederlandse steden. De spectaculaire jubileumshow is te zien in Groningen, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam en Amsterdam. In Groningen is de show van 8 tot en met 10 december te bewonderen in Martiniplaza. In Rotterdam wordt de show opgevoerd van 15 tot en met 17 december in Rotterdam Ahoy. In Den Bosch is het spektakel te bezoeken in de Brabanthallen van 22 tot en met 24 december. RAI Amsterdam zal de ijsshow verwelkomen van 28 tot en met 30 december. De laatste bestemming voor de jubileumshow is MECC Maastricht. Daar bezoek je de show van 5 januari tot en met 7 januari 2024.

Holiday on Ice tickets

Tickets voor de shows van dit jaar en Holiday on Ice 2024 zijn verkrijgbaar via de website van het ijsspektakel. Wil jij zeker weten dat je niet te veel betaalt voor je tickets? Maak dan gebruik van onze Holiday on Ice korting. Op onze speciale Holiday on Ice actiepagina vind je alle actuele aanbiedingen voor het evenement. Zo scoor jij je tickets voor de ijsdansshow voor de laagste prijs. Pas bij het kopen van tickets op voor zwarthandelaren en doorverkopers. Koop je tickets alleen via officiële kanalen. Meer informatie over de tickets vind je hier.

Overige praktische informatie

Toegankelijkheid Holiday on Ice

Alle shows zijn toegankelijk voor mindervaliden. Het is bij het kopen van tickets wel belangrijk om aan te geven dat het om rolstoelplekken gaat. De plekken op de tribunes zijn namelijk niet allemaal geschikt voor rolstoelen of scootmobielen.

Is er een minimum leeftijd?

Holiday on Ice heeft geen minimale leeftijd voor de shows. Wel is het belangrijk dat een kind lange tijd kan stilzitten. De adviesleeftijd is daarom 10 jaar en ouder.

Is het koud in de zaal?

De zaal wordt niet gekoeld. Wel komt er kou van de ijsvloer af. Het is daarom toegestaan om jassen mee te nemen in de zaal.