Met korting naar Shabu Shabu Sushi & Grill

Wat is Shabu Shabu Sushi & Grill?

Onbeperkt genieten van sushi en vlees- en vissoorten van de grill kan bij Shabu Shabu Sushi & Grill. Er zitten verschillende restaurants van de keten door het land.

Shabu Shabu Sushi & Grill reviews

Op basis van 20 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Shabu Shabu Sushi & Grill beoordeling achter te laten.

Shabu Shabu Sushi & Grill Nederland

Gezellig sushi eten met vrienden is voor veel mensen een populair uitje. Shabu Shabu Sushi & Grill speelt daar handig op in. Dit restaurant zit op heel veel plaatsen in Nederland, van Amersfoort tot Zoetermeer en serveert de lekkerste gerechten. Shabu Shabu laat zien dat een avond uit eten helemaal niet ongezond of overdadig hoeft te zijn, maar juist verfijnd en gezond. Je hebt hier namelijk de keuze uit heel veel verschillende soorten sushi. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië en is daarna ontdekt in Japan. De rijstrolletjes zijn gezond en voedzaam, bevatten weinig vet en veel gezonde vetzuren, ijzer, vitaminen en complexe koolhydraten. Een gezond hapje dus. Maar het belangrijkste is misschien nog wel: het is heel erg lekker. Alle sushi bij Shabu Shabu wordt ter plekke bereid en met de hand gerold. Het is dus allemaal vers. Zowel traditionele als eigentijdse Japanse gerechten sieren de kaart. Van de bekende maki-rolletjes met zalm en tonijn tot mooie grote handrolls en sashimi: je hebt hier keuze genoeg. Bij Shabu Shabu geniet je van het All you can taste-recept. Bepaal zelf hoeveel rondes je wilt en betaal een vast bedrag. Per ronde bestel je ongeveer 5 items, die je heerlijk op smikkelt.

Mensen bezochten ook: Humphreys, Van Der Valk

Contact

334635633

Openingstijden en reserveren

Is Shabu Shabu Sushi & Grill open? Kijk op de website van Shabu Shabu Sushi & Grill voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.