Met korting naar Tropenmuseum

Wat is Tropenmuseum?

Het Tropenmuseum is een Nederlandse Volkenkundig museum. In dit museum staat de mens centraal. In dit museum vind je zowel levende tradities als de geschiedenis van verschillende wereldculturen, voornamelijk uit tropische en subtropische gebieden. Ontdek de diversiteit van culturen aan de hand van filmmateriaal, gebruiksvoorwerpen, kledingstukken en andere traditionele voorwerpen en objecten. rn

Tropenmuseum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tropenmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Tropenmuseum tickets

Profiteer van voordeel op het Tropenmuseum via Uitmetkorting.nl. Neem deel aan een veiling of schrijf je in voor een win actie en betaal niet te veel voor je Tropenmuseum Entreetickets. Wij van Uitmetkorting.nl struinen het internet af voor actuele en geldige kortingen. Zo profiteer je in een handomdraai van voordeel en houd je geld over voor een unieke (replica) souvenir. Haal nu voordelige toegangskaartjes tot dit museum en reis over de wereld en maak kennis met culturen en tradities van heel ver weg. Overigens, ook met je CJP-pas of Stadspas van Amsterdam sleep je korting voor dit unieke museum in de wacht!

Tropenmuseum Amsterdam

Het Tropenmuseum in Amsterdam is een van de mooiste musea van ons land. Het is onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen en gevestigd in een bijzonder rijksmonument aan het Oosterpark, midden in Amsterdam Oost. Vanuit de Lichthal kun je precies zien wat er in het museum te zien en beleven is. Je leert hier meer over mensen en hun tradities, muziek en kunst. Ontdek de mooiste verhalen en voorwerpen uit alle uithoeken van de wereld. Je maakt, gewoon in Amsterdam, een reis rond de wereld en maakt kennis met het dagelijks leven van mensen heel ver weg. De menselijke verhalen zullen je laten inzien hoe divers de verschillende culturen zijn. Pak nu fraaie korting voor het Tropenmuseum, ofwel via een kortingscode of bon. Wanneer kom jij naar het Tropenmuseum in Amsterdam? Een geschikte dag uit voor iedereen die geïnteresseerd is in wereldculturen en hoe deze mensen zich tot elkaar verhielden.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Tropenmuseum

Linnaeusstraat 2
1092CK Amsterdam
Nederland

Contact

088 - 0042 800

Openingstijden en reserveren

Is Tropenmuseum open? Kijk op de website van Tropenmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.