Met korting naar Aardbeienhof

Wat is Aardbeienhof?

De Aardbeienhof is een park in het Brabantse Gemert waar je met de hele familie terecht kunt. Een park vol aardbeien speeltuinen, aardbeiensnacks, aardbeienkassen & velden.

Aardbeienhof reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aardbeienhof beoordeling achter te laten.

Korting op Aardbeienhof tickets

De Aardbeienhof in Gemert is een avontuur vol aardbeien. Kom jij binnenkort van alle activiteiten proeven? Boek jouw e-ticket nu online en een bezoek aan de Aardbeienhof is gemakkelijk te plannen. Het familiepretpark is open voor jong en oud, sla voor het hele gezin kortingstickets in en zorg voor een betaalbare dag uit. Bespaar op jouw entreeticket door een kortingsactie te boeken en houd geld over voor een heerlijk barbecue-arrangement. Ben je een trouwe bezoeker van de Aardbeienhof? Het is ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Misschien plant jij wel jouw eigen aardbeienboom, scoor nu eerst een passend kortingsbedrag via Uitmetkorting.nl!

Aardbeienhof Gemert

De Aardbeienhof in Gemert is een speelboerderij met binnen- en buitenspeeltuin en aardbeienkassen. Wil jij voor een leuk bedrag tussen de aardbeienvelden lopen? Pluk verse aardbeien, maak aardbeienjam van die versgeplukte aardbeien of zet nieuwe plantjes in de grond. Wie weet pluk jij over een tijdje wel aardbeien van je eigen plantjes! Ben je uitgeplukt en uitgezaaid? Ga dan lekker spelen in de enorme speeltuinen. Het maakt niet uit wat voor weer het is want bij de Aardbeienhof kun je altijd spelen. In de binnenspeeltuin speel je bijvoorbeeld in de ballenbak, terwijl je buiten rondjes crost op de skelter. Natuurlijk speel je hier zoveel je kunt, maar er is ook van alles te leren. Tijdens een rondleiding over het hele bedrijf leer je van alles over wanneer je het beste de aardbeien kunt planten en hoe het kan dat er in Nederland altijd aardbeien geteeld worden. Daarnaast leer je hier hoe de planten worden gevoed en wat er ondernomen wordt voor het milieu. Wist je trouwens al dat er verschillende rassen aardbeien zijn? Iedere zaterdag in het zomerseizoen ben je ook van harte welkom op de boerenmarkt. Hier proef je streekproducten en schaf je allerlei producten aan die handig zijn als je zelf je groenten en fruit wilt telen. Kortingvouchers en e-tickets neem je hier af: sla je slag en sleep een voordelig entreebewijs in de wacht? Voor een betaalbare dag naar de Aardbeienhof blijf je op deze pagina!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Aardbeienhof

Koksedijk 1
5421ZB Gemert
Nederland

Contact

+31 (0)492-362117

Openingstijden en reserveren

Is Aardbeienhof open? Kijk op de website van Aardbeienhof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.