Met korting naar A'DAM Lookout

Wat is A'DAM Lookout?

A'DAM Lookout is een observatiedek met een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Geniet van een interactieve voorstelling over Amsterdam's geschiedenis, spot de beroemde grachten of schommel op 100 meter hoogte over de rand van de toren met Europa's hoogste schommel 'Over The Edge'!

A'DAM Lookout reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw A'DAM Lookout beoordeling achter te laten.

Korting op A'DAM Lookout tickets

Wil jij een bezoek brengen aan A'DAM Look out? Scoor nu kaarten via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina staan van vele kortingsacties verzameld. A'DAM Look out biedt uitzicht op 100 meter hoogte en je hebt panoramisch zicht op de hele stad. Bezoek tevens de beroemde en Europa's hoogte schommel 'Over The Edge'. Niet alleen krijg je adembenemend uitzicht - je neemt ook een risico. Naast een sensationele schommelervaring is er genoeg te doen in de A'DAM Lookout. Er zijn ook sensationele andere bezigheden die je kunt doen. Denkend aan wat te eten op de Rooftop Bar én het Panorama Restaurant. Besparen op jouw entreeticket voor A'DAM Lookout betekent ook dat je meer kunt uitgeven aan het brede assortiment aan eten en drank op de 20e etage.

A'DAM Lookout Amsterdam

Ben je van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan Amsterdam? Bezoek dan ook zeker eens A’DAM LOOK OUT en ervaar een prachtig uitzicht over Amsterdam zoals dat nergens anders te zien is. Een meterslange lift brengt je naar het dak van de ADAM Toren. Hier worden als eerst foto’s gemaakt van jou en je vrienden/familie, zodat jullie naderhand een leuk aandenken hebben aan jullie bezoek. Ga op een net echte reling zitten en doe alsof je van de toren af valt, of bedenk iets anders geks! De foto’s kun je na je bezoek met een speciale code op de website bekijken en downloaden. Op het observatiedek heb je een panoramisch uitzicht over de haven, de stad, de grachten en het polderlandschap. Zorg dat je een zonnige, lichte dag uitkiest, zodat je zo veel mogelijk kan zien.

Mensen bezochten ook: Eventsbakery, Fun Valley Maastricht, Indoor Skydive Roosendaal, Indoor Skydiving Bottrop, Lovers Powerzone, Sportiom

Praktische informatie


Adres A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5
1031KS Amsterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is A'DAM Lookout open? Kijk op de website van A'DAM Lookout voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.