Met korting naar Afrika Museum

Wat is Afrika Museum?

Het Afrika Museum in Berg en Dal is een museum over de geschiedenis, het heden en de toekomst van verschillende Afrikaanse landen, de Afrikaanse diaspora en Afrikaanse mensen.

Afrika Museum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Afrika Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Afrika Museum tickets

Wil je meer weten over de geschiedenis van Afrika en wil je besparen op je toegangskaartje? Haal dan je entree tickets via Uitmetkorting.nl. Neem deel aan kortingsacties, bied mee met veilingen of koop je toegangskaartjes gemakkelijk en snel met korting. Wij van Uitmetkorting.nl struinen namelijk heel het internet af voor actuele kortingsacties. Zo kan je voordelig naar het Afrika Museum en kennismaken met dit culturele land en zijn inwoners. Of je nu met je partner, vriend(in) of gezin gaat: haal die goedkope toegangskaartjes en leer meer over de kunst, religie en samenleving van Afrika!

Afrika Museum Berg en Dal

Het Afrika Museum in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen, is een plek waar je alles leert over de kunstzinnige Afrikanen. Hier is namelijk een uitgebreide collectie met kunstwerken uit dit continent te bekijken. Bijna iedereen heeft wel een Afrikaans beeldje in huis of tuin staan: in dit museum zie je de echte traditionele kunstwerken! Ook is er in het museum ruimte voor de hedendaagse kunst en wordt er aandacht besteed aan de Afrikaanse architectuur. Dit wordt verder uitgebreid in het buitenmuseum, waar je wandelt over een erf uit Ghana, door een dorp van de Dogon uit Mali en nog vele andere gebouwen. Ook wordt duidelijk wat de visies van de inwoners zijn op kunst en schoonheid en leer je meer over de religie en de samenleving. In het Afrika Museum heb je een aantal vaste tentoonstellingen, bijvoorbeeld over de herdersvolken uit Sudan en Kenuya en één over de Baka-pygmeeën in Cameroun. Verder is er een paar keer per jaar een wisselende tentoonstelling, die dieper ingaat op de cultuur van het Afrikaanse continent. Het Afrika Museum heeft daarnaast allerlei bijzonderheden voor gezinnen, uitjes en schoolreisjes. Leer op een interactieve manier het culturele en kunstzinnige Afrika kennen. Wil jij graag bijleren over de Afrikaanse cultuur? Wacht niet langer, boek een goedkope entreeticket online en ontvang hem al snel in jouw mailbox. Een ticket naar het Afrikaanse continent was nog nooit zo snel (en voordelig) geboekt.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Afrika Museum

Postweg 6
6571CS Berg en Dal
Nederland

Contact

+31 (0)88-0042800

Openingstijden en reserveren

Is Afrika Museum open? Kijk op de website van Afrika Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.