Met korting naar Airborne Museum

Wat is Airborne Museum?

Het Airborne Museum Hartenstein is een museum in Arnhem over de Slag bij Arnhem. Hier treed je in de voetsporen van een soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Airborne Museum reviews

Op basis van 30 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Airborne Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Airborne Museum tickets

Wil je meer leren over de Slag om Arnhem, een ongelooflijk moment in de historie van Nederland? Bezoek dan het Airborne Museum in Arnhem. Op deze pagina presenteren we je bestaande aanbiedingen waardoor je direct kan profiteren van grote kortingen op je toegangskaartjes. Dit kunnen biedingen, veilingen of kortingscodes zijn. Soms zijn er zelfs acties waarmee je gratis kaarten tot dit geschiedenis museum kan scoren. Dit museum is ook voor kinderen een leerzaam uitje. Wil je met het hele gezin naar het Airborne Museum? Dan kan je korting via Uitmetkorting.nl al snel hoog oplopen. Kijk snel welke actie bij jouw past!

Airborne Museum Oosterbeek

In het Airborne Museum 'Hartenstein' in Oosterbeek beleef je de wereldberoemde Slag om Arnhem. Tijdens de tweede wereldoorlog werden Engelse gewonden verzorgd in Villa Hartenstein. Nu hoort de villa bij het museum. In totaal is er 1700 vierkante meter aan historie te beleven. Dit is het enigste slagveldmuseum van Nederland en heeft de grootste collectie militaria van Market Garden ter wereld! Bij een bezoek aan dit museum waan jij je voor even in de strijd in de Slag om Arnhem. In de ondergrondse Airborne Experience lijkt het namelijk net alsof jij echt tientallen jaren terug de tijd bent gegaan! De verhalen van Britse, Poolse en Duitse militairen komen in het Airborne Museum tot leven, net zoals de verhalen van de burgers die in en om Arnhem leefden. Je begint de tour op de bovenste verdieping en tijdens de daling naar de Airborne Experience leer je door middel van audiovisuele presentaties alles over Market Garden en de slag. Uiteindelijk eindig je beneden in de met prijzen bekroonde Airborne Experience. Voor zowel kinderen als volwassenen is een bezoek aan het Airborne Museum een bijzondere manier om meer te weten te komen over één van de belangrijkste slagen in de Tweede Wereldoorlog. Airborne Experience hoeft niet duur te zijn: houd een bezoek betaalbaar via Uitmetkorting.nl. Kortingsbonnen, codes en acties worden dagelijks voor jou verzameld en opgesomd.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Airborne Museum

Utrechtseweg 232
6862AZ Oosterbeek
Nederland

Contact

+31 (0)26-3337710

Openingstijden en reserveren

Is Airborne Museum open? Kijk op de website van Airborne Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.