Met korting naar Amsterdam Dance Event

Wat is Amsterdam Dance Event?

Amsterdam Dance Event is hét grootste dance spektakel in de stad Amsterdam. Vele discotheken, clubs & uitgaansgelegenheden zijn gedurende vijf dagen gevuld met bekende elektronische labels van feesten. Overal waar je gaat wordt dus disco, house, techno of deephouse gedraaid. Je ontdekt er continue nieuwe stijlen en stromingen!

Amsterdam Dance Event reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Amsterdam Dance Event beoordeling achter te laten.

Amsterdam Dance Event

Vijf dagen lang staat heel Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event. Dit grootse en belangrijke dansevenement wordt gezien als leidend platform voor elektronische muziek. Het festival geldt als een van de grootste festivals over de wereld wat in clubs wordt gehouden. Op het vijfdaagse festival staan ruim 2000 verschillende dj's met elk een eigen stijl. Natuurlijk is dance het allerbelangrijkste maar er zijn veel verschillende vertakkingen. Op het dance event vind je constant nieuwe stijlen en populaire stromingen. De locaties zijn soms heel voor de hand liggend maar regelmatig zit er ook een vreemde maar bijzondere locatie tussen. Niet alleen 's avonds is de stad een groot dance-terrein. Ook overdag zijn er verschillende locaties die je de mogelijkheid geven om te dansen en de nieuwste dj's te ontdekken. Amsterdam is voor vijf dagen het middelpunt van de dance-wereld met grote acts en dj's. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website. Er zijn drie verschillende ticketmogelijkheden. Kies voor een volledig festivalticket, een playground ticket of bezoek de conferenties. Het is maar net wat je wilt met het festival. Met ruim 2000 artiesten die spelen in 75 clubs in Amsterdam kan het niet anders dan heel fijn worden.

Mensen bezochten ook: Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Amsterdam Dance Event open? Kijk op de website van Amsterdam Dance Event voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.