Met korting naar Anne Frank Huis

Wat is Anne Frank Huis?

Het Anne Frank museum geeft je een kijk in het leven van het ondergedoken joodse meisje Anne Frank en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoek het Anne Frank huis in Amsterdam en hoor het verhaal van Anne, het Achterhuis en haar dagboek.

Anne Frank Huis reviews

Op basis van 60 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Anne Frank Huis beoordeling achter te laten.

Korting op Anne Frank Huis tickets

Het Anne Frank Huis is een wereldberoemd monument en zeker ook kostbaar voor de Nederlandse geschiedenis. Elke Nederlander zou hier sowieso een bezoek aan moeten brengen, want wat er zich tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft afgespeeld, heeft ons land gevormd. Wil je het huis bezoeken, maar wil je na het bezoek nog het Amsterdamse centrum in om andere historische en culturele gebouwen te bezoeken? Dan komt korting goed uit! Je kan korting krijgen via een museumkaart, de CJP pas en de Amsterdamse Stadspas. Ook kan je de kaarten van tevoren bestellen, via het internet. Daar zie je meteen op welke dagen de online kaarten al uitverkocht zijn. Het Anne Frank Huis is namelijk erg populair, ook bij toeristen! Zorg dus dat je checkt of er kaarten zijn, op de dag dat je naar Amsterdam reist.

Anne Frank Huis Amsterdam

Anne Frank werd wereldberoemd het dagboek dat ze schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar verhaal speelt zich met name af in het Achterhuis: de plek waar Anne en haar familie schuilden voor de Duitsers. Het Anne Frank huis is een zeldzaam monument. Betreed het bedrijfspand van Otto Frank en wat hier achter schuilt, ook wel het Achterhuis. In het voorste gedeelte van de Prinsengracht 263 wordt gewoon gewerkt. Wandel door de slaapkamers van het gezin en stuit op de wereldberoemde boekenkast, ook wel de draaideur naar 't Achterhuis. De vader van Bep Voskuijl, de oprichter van het magazijn, timmerde de deur naar de achterkant van het huis toen hij hoorde over de zeven onderduikers. Van dichtbij ervaar je hoe het gezin maanden geleefd heeft in deze schuilplaats. Het Achterhuis was voor schuilers redelijk groot en kon worden gedeeld met twee gezinnen. Anne beschreef het achterhuis als ideaal voor onderduikers: het is een labyrinth van gangen, trappen en kamertjes. Wil jij ook beleven hoe Anne geleefd heeft gedurende de oorlog? Plan je bezoek via Uitmetkorting: kortingstickets- en bonnen staan op deze pagina. Scoor voordeeltickets mee en mis dit bijzondere dagje uit niet.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Anne Frank Huis

Prinsengracht 263-267
1000AS Amsterdam
Nederland

Contact

020-5567100

Openingstijden en reserveren

Is Anne Frank Huis open? Kijk op de website van Anne Frank Huis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.