Met korting naar Anton Pieck Museum

Wat is Anton Pieck Museum?

Het Anton Pieck Museum is een unieke plek waar je kunt genieten van de magische wereld van Anton Pieck. Je kunt er de prachtige prenten, schilderijen, tekeningen en beelden bewonderen die hij heeft gemaakt. Ook kun je er de originele decors en figuren uit zijn bekende boeken bekijken. Een bezoek aan het Anton Pieck Museum is een onvergetelijke ervaring.

Anton Pieck Museum reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Anton Pieck Museum beoordeling achter te laten.

Anton Pieck Museum Hattem

In het Gelderse Hattem vind je het Anton Pieck Museum. In het museum ter ere van de bekende Nederlandse graficus vind je tientallen originele schilderijen, etsen, lithografiën en zeefdrukken. Anton Pieck is vooral bekend om zijn romantische illustraties en bovendien is de kunstenaar ook de geestelijk vader van het sprookjespark De Efteling. Zijn tekeningen bleken een inspiratie voor vele attracties in dit sprookjespark. Vooral in het Sprookjesbos merk je een overduidelijke invloed van één van bekendste grafici van Nederland. In het museum is een uitgebreide..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Anton Pieck Museum

Achterstraat 48-46
8051ES Hattem
Nederland

Contact

384442192

Openingstijden en reserveren

Is Anton Pieck Museum open? Kijk op de website van Anton Pieck Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.