Met korting naar Apenheul

Wat is Apenheul?

De Apenheul is een dierentuin gelegen in het Gelderse Apeldoorn. Het dierenpark richt speciaal op apen. Dit betekent dat er met name gorilla's, orang-oetan en bonobo's rondlopen in de verblijven. 35 soorten apen!

Apenheul reviews

Op basis van 101 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Apenheul beoordeling achter te laten.

Korting op Apenheul tickets

Zoek je nog een avontuurlijk en voordelig uitje in de omgeving van Apeldoorn? Bij de Apenheul ben je aan het juiste adres! De ideale manier om te ontspannen voor dierenfans. Haal het aapje alvast in jezelf naar boven; slinger door de kortingsacties van Uitmetkorting.nl en boek jouw entreeticket nu! Het heeft vele voordelen, voor je portemenee en op je wachttijd. Bij de ingang baan jij je als een ware orang-oetan door de rij want jij hebt al een kaartje! Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig e-tickets, kortingsbonnen en veilingen voor de Apenheul. Houd de actiepagina in de gaten voor de meest voordelige optie!

Apenheul Apeldoorn

De Apenheul is het enige dierenpark in Nederland wat zich helemaal richt op apen. Het park opende in het jaar 1971 en sindsdien zijn er vele soorten apen te bewonderen. De apensoorten komen uit gebieden over de hele wereld: Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Er lopen honderden van deze dieren rond in het park in Apeldoorn. Ze leven voornamelijk in afgezette gebieden, waar de bezoeker van een afstandje kijkt naar hoe de gorilla, de orang-oetan of de bonobo leeft. Maar er zijn ook flink wat apensoorten die los rondlopen in de dierentuin, zoals de doodshoofdaapjes en ringstaartmaki's. Als bezoeker kom je ineens heel dichtbij de dieren die in andere dierentuinen achter een hek zitten! Wil jij ook dichtbij deze dieren komen? Boek een entreeticket via de kortingsbonnen van Uitmetkorting.nl en ga het avontuur aan. Het overzicht van Apenheul korting staat bovenaan de pagina. De Apenheul is een perfecte plek om te bezoeken met het hele gezin. Bekijk onze acties en ontdek of er korting verkrijgbaar is. Zo maak jij er met je gezin een leuk en voordelig dagje uit van.

Mensen bezochten ook: Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Apenheul

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Nederland

Contact

+31 (0)55-3575757

Openingstijden en reserveren

Is Apenheul open? Kijk op de website van Apenheul voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.