Met korting naar Apenheul

Wat is Apenheul?

De Apenheul is een dierenpark gelegen in het Gelderse Apeldoorn. Het dierenpark richt zich op apen in het speciaal, dit betekent dat er met name gorilla's, orang-oetan en bonobo's rondlopen in de verblijven.

Apenheul reviews

Op basis van 67 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Apenheul beoordeling achter te laten.

Korting op Apenheul tickets

Zoek je nog een avontuurlijk en voordelig uitje in de omgeving van Apeldoorn? Bij de Apenheul ben je aan het juiste adres! De ideale manier om te ontspannen voor dierenfans. Haal het aapje alvast in jezelf naar boven; slinger door de kortingsacties van Uitmetkorting.nl en boek jouw entreeticket nu! Het heeft vele voordelen, voor je portommonee en op je wachttijd. Bij de ingang baan jij je als een ware orang-oetan door de rij want jij hebt al een kaartje! Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig e-tickets, kortingsbonnen en veilingen voor de Apenheul. Houd de actiepagina in de gaten voor de meest voordelige optie! Binnenkort sta jij met al je vrienden in dit dierenpark.

Apenheul Apeldoorn

De Apenheul is het enige dierenpark in Nederland wat zich helemaal richt op apen. Het park opende in het jaar 1971 en sindsdien zijn er vele soorten apen te bewonderen. De apensoorten komen uit gebieden over de hele wereld: Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Er lopen honderden van deze dieren rond in het park in Apeldoorn. Ze leven voornamelijk in afgezette gebieden, waar de bezoeker van een afstandje kijkt naar hoe de gorilla, de orang-oetan of de bonobo leeft. Maar er zijn ook flink wat apensoorten die los rondlopen in de dierentuin, zoals de doodshoofdaapjes en ringstaartmaki's. Als bezoeker kom je ineens heel dichtbij de dieren die in andere dierentuinen achter een hek zitten! Wil jij ook dichtbij deze dieren komen? Boek een entreeticket via de kortingsbonnen van Uitmetkorting.nl en ga het avontuur aan. Het overzicht van Apenheul korting staat bovenaan de pagina. De Apenheul is een perfecte plek om te bezoeken met het hele gezin. Bekijk onze acties en ontdek of er korting verkrijgbaar is. Zo maak jij er met je gezin een leuk en voordelig dagje uit van.

Praktische informatie


Adres

J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
Nederland

Contact

+31 (0)55-3575757

Openingstijden

Kijk op de website van Apenheul voor de actuele openingstijden.

Apenheul Nieuws


Apenheul neemt geen nieuwe neusberen meer in het park
De Apenheul liet de neusberen Rico en Nokia inslapen, in overleg. De beide neusberen waren al een poosje in slechte gezondheid. Om het imago als apenpark hoog te houden, besluit de Apenheul in de toekomst geen neusberen meer te verwelkomen. (03-12-2018)
Orang-Oetan dood gevonden in de Apenheul
In de Apenheul is de 18-jarige aap Bniti overleden op zondag. Verzorgers vonden haar nadat ze viel van een klimtoestel, vermoedelijk door een epileptische aanval. Verzorgers en medewerkers van de Apenheul geven aan verdrietig te zijn. (29-10-2018)