Met korting naar Aquadrome

Wat is Aquadrome?

Aquadrome is een spetterend recreatiebad in het Overijsselse Enschede. Het zwembad is voorzien van een avontuurlijke wildwaterbaan, buisglijbanen, een peuterbad en een Aqua Café. Bij Aquadrome staat waterpret voorop!

Aquadrome reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aquadrome beoordeling achter te laten.

Aquadrome Enschede

In de warme zomermaanden is iedereen ongetwijfeld wel eens toe aan een verfrissende duik. Bij het Aquadrome in Enschede ben je van harte welkom voor een heerlijke duik. Dit zwembad beschikt over meerdere baden. Zo is er een recreatiebad en een sportbad en in de zomermaanden zijn er ook openluchtzwembaden te vinden. Hier geniet je van een frisse duik nadat je de hele middag in de zon hebt gelegen. Het zwembad is heel geschikt om zowel in de zomer als in de winter heerlijk te genieten van het water. Kom gezellig met het hele gezin zwemmen of kom de vlinderslag oefenen in het sportbad. Er zijn regelmatig zwemlessen te volgen en er zijn allerlei sportlessen in het zwembad. Laat in dit zwembad je pasgeboren baby wennen aan water of zorg dat je zoon of dochter alle belangrijke zwemdiploma's haalt. Wil je graag wat aan je lijf doen en ben je gek op water? Probeer dan eens aqua fit, aquajogging of aqua fysio. Bewegen in het water is zwaar, maar je merkt minder van de inspanning. Ben je op vakantie in de omgeving van Enschede? Ook dan ben je bij dit zwembad van harte welkom om een frisse duik te nemen.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Aquadrome

J.J. Van Deinselaan 2
7541BR Enschede
Nederland

Contact

053-4888900

Openingstijden en reserveren

Is Aquadrome open? Kijk op de website van Aquadrome voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.