Met korting naar Aqualibi

Wat is Aqualibi?

Aqualibi is een overdekt tropisch waterpretpark nabij Brussel. Hier vind je talloze glijbanen, zwembaden, jacuzzi's en andere waterattracties voor het hele gezin.

Aqualibi reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aqualibi beoordeling achter te laten.

Korting op Aqualibi tickets

Denk je eraan om gezellig met het heel gezin naar Aqualibi in België te gaan? Om super snel van de glijbanen roetsen of te gaan bubbelen in het bubbelbad? Haal hier je toegangskaarten. Vroeger was zo’n dagje weg met het hele gezin prijzig, nu door Uitmetkorting.nl niet meer! Wij houden het internet goed in de gaten om je de beste prijs te kunnen bieden. Zo wordt een dagje waterplezier ineens een stuk leuker. Zoek je een gaaf overdekt subtropisch zwembad met glijbanen, jacuzzi’s en gegarandeerd spetterplezier? Scoor hier je korting en ga er lekker met het hele gezin voordelig op uit.

Aqualibi Waver

Een spetterende dag uit beleef je bij Aqualibi in het Belgische Waver. Het overdekte zwembad hoort bij attractiepark Walibi en heeft minstens zoveel gave attracties voor jong en oud. Het ruim opgezette zwembad biedt alle ruimte om lekker te zwemmen, te spelen en te relaxen. Het zwembad is opgedeeld in vier gebieden. In Aquazen kom je helemaal tot rust. In de warme baden en whirlpools is iedereen vanaf 4 jaar welkom om te genieten van het heerlijk warme water en te ontspannen. Het Aquafun-deel is een heerlijke plek om met het hele gezin te spelen en lol te hebben. De Golven is een golfslagbad waar het net is alsof je in zee ligt. De Mini Beach is een veilige plek voor jonge kinderen om te spelen met glijbanen, stortbakken, watervalletjes en ander waterspeelgoed. Voor oudere kinderen en mensen die wat meer actie willen zijn er Aquacool en Aquaspeed. Hier vind je de snelle glijbanen en stoere spelletjes. Zo zijn er Zap en Rapido, twee spannende wildwaterbanen. Maar ook de glijbanen Surf, Jet, Bi-Bop en Xtreme zijn een bezoekje waard. In sommige glijbanen ga je op een bootje naar beneden, waardoor je nog sneller gaat. Aqualibi is een heerlijke dag zwemmen, spelen en glijden voor jong en oud! Spetterende kortingen behaal je op deze pagina; doe nu mee aan de Dagje-uit Quiz, een veiling of oriënteer je op de verscheidene acties. Houd jouw dag zwemmen in Aqualibi betaalbaar via Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Aqualibi

Boulevard De L'Europe 100
1300 Waver
België

Contact

+32 (0)10-421603

Openingstijden en reserveren

Is Aqualibi open? Kijk op de website van Aqualibi voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.