Met korting naar AquaZoo Leeuwarden

Wat is AquaZoo Leeuwarden?

Het familiepark waar vele dieren leven in en rondom het (Friese) water: AquaZoo Friesland! Dit dierenpark ligt in Leeuwarden. Je kunt hier terecht voor een zeehondensafari, een rondleiding met een dierverzorger, de show 'het Zeeleeuwen Spetter Spektakel' en speurtochten en feestjes voor kids.

AquaZoo Leeuwarden reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw AquaZoo Leeuwarden beoordeling achter te laten.

Korting op AquaZoo Leeuwarden tickets

Binnenkort naar AquaZoo te Friesland? Met korting wordt een bezoek net iets leuker, want je houdt geld over voor een ijsje, een kopje koffie of een leuke souvenir! Als je je ticket online bestelt, krijg je sowieso korting. Als jij je entreekaarten van te voren al in huis hebt, hoef je ook niet in een lange wachtrij bij de kassa te staan! Als abonnementhouder betaal je één keer een vast bedrag en vervolgens mag je de dierentuin 365 dagen per jaar onbeperkt bezoeken. Daarnaast krijg je met het abonnement ook nog vrij entree tot andere dierentuinen of grote kortingen op parken.

AquaZoo Leeuwarden

AquaZoo Friesland vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland. Ga mee op Zeehondensafari, beleef de Zeeleeuwen Spetter Spektakel en feest mee tijdens een heuse Pinguïn Haringhapfestijn; unieke momenten die je niet snel zult vergeten! Tijdens de Zeehondensafari stap je samen met de dierverzorger op een trekschuit om de zeehonden te spotten. Misschien mag jij ook wel een visje aan ze voeren. En wie nog nooit reuzenotters heeft gezien, moet zeker eens op bezoek komen. Valt er iets te vieren? Als jarige job of jarige jet kan je hier altijd terecht voor kinderfeestjes & speurtochten. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een spetterende dag. Misschien krijgen jullie nog wel een échte AquaZoo kleurplaat mee. Kijk voor Uitmetkorting.nl voor geschikte aanbiedingen voor groepen; zo houd je het uitje voor iedereen voordelig! Maak je borst maar nat en sleep AquaZoo Friesland korting in de wacht.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres AquaZoo Leeuwarden

De Groene Ster 2
8926XE Leeuwarden
Nederland

Contact

+31 (0)511-431214

Openingstijden en reserveren

Is AquaZoo Leeuwarden open? Kijk op de website van AquaZoo Leeuwarden voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.