Met korting naar Arkmuseum

Wat is Arkmuseum?

Pak je kans om het Arkmuseum te bezoeken! Kijk naar de prachtige kunstwerken en leer meer over de geschiedenis van de kunst. Koop je tickets online en bespaar tijd bij de ingang. Beleef een onvergetelijke dag en ontdek de schoonheid van de kunstwereld. Bestel nu je tickets en geniet van een dagje uit vol cultuur en educatie.

Arkmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Arkmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Arkmuseum tickets

Bij het Arkmuseum zijn er altijd interessante kortingen te vinden. Ideaal voor de kunstliefhebber die graag voordelig uit wil zijn. In het museum is er voor ieder wat wils, van moderne kunst tot klassieke schilderijen. Voor degenen die graag meer willen leren over kunstgeschiedenis is er ook genoeg te ontdekken. Met de kortingen die het museum biedt, wordt het nog aantrekkelijker om een bezoek te brengen. Of je nu alleen gaat of met vrienden of familie, het Arkmuseum is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur.

Bij het Arkmuseum zijn er verschillende arrangementen en aanbiedingen beschikbaar. Inclusief een rondleiding door het museum en een heerlijke lunch in het museumcafé. Voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis van het museum, is er een speciale tour beschikbaar. Ook zijn er regelmatig tijdelijke tentoonstellingen te zien, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Voor groepen zijn er speciale tarieven en arrangementen beschikbaar. Het museum biedt ook workshops en activiteiten aan voor kinderen en families. Kortom, er is voor iedereen wel iets te beleven bij het Arkmuseum.

In het Arkmuseum vindt de bezoeker een unieke collectie van kunst en archeologie. Van prachtige schilderijen tot indrukwekkende beeldhouwwerken, er is voor ieder wat wils. Verder zijn er ook diverse archeologische vondsten te bewonderen, waaronder oude munten en gebruiksvoorwerpen uit vervlogen tijden. Het museum biedt daarnaast ook educatieve programma's aan voor jong en oud, waarbij men meer te weten komt over de geschiedenis en de kunstwerken. Een bezoek aan het Arkmuseum is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en geschiedenis.

Arkmuseum Zeewolde

Pak je kans om het Arkmuseum te bezoeken en ontdek de prachtige kunstwerken die er te zien zijn. Kijk je ogen uit bij de kleurrijke schilderijen en indrukwekkende beelden. Kom meer te weten over de kunstenaars en hun inspiratiebronnen. Koop een souvenir in de museumwinkel en geniet van een heerlijke lunch in het museumcafé. Bezoek het Arkmuseum met vrienden, familie of alleen en laat je verrassen door de diversiteit aan kunstwerken. Vergeet niet om je camera mee te nemen en maak mooie foto's van deze bijzondere dag.

Prikkel je zintuigen in het Arkmuseum.
Kijk je ogen uit bij de kunstwerken.
Beleef een unieke ervaring in de interactieve tentoonstelling.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Arkmuseum

Tulpeiland 1001
3896 LD Zeewolde
Nederland

Contact

06 53307202

Openingstijden en reserveren

Is Arkmuseum open? Kijk op de website van Arkmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.