Met korting naar Avifauna

Wat is Avifauna?

Avifauna is een vogelpark in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn waar je een verzameling van authentieke vogels bekijkt. Het park heeft een tropische entourage omdat er vele exotische, kleurrijke vogels rondvliegen.

Avifauna reviews

Op basis van 83 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Avifauna beoordeling achter te laten.

Korting op Avifauna tickets

Kom vogels spotten in Avifauna! In het vogelpark in Alphen aan den Rijn zie je de kleinste, de grootste, de kleurigste en de vreemdste vogels. Je kunt vogelvlug een ticket bemachtigen via Uitmetkorting.nl, welke lopende aanbiedingen voor jou verzamelt. Op deze pagina staan alle kortingsacties voor Avifauna. Zodra er korting beschikbaar is, vind je die terug op Uitmetkorting.nl. Je bespaart altijd door je kaartjes online te kopen en thuis uit te printen. 's Winters naar Avifauna? In het laagseizoen, grofweg van november tot en met maart, kosten de tickets slechts de helft. Houd er dan wel rekening mee dat er geen vogeldemonstraties en voedermomenten zijn.

Avifauna Alphen aan den Rijn

Stap in een tropische wereld van vogels, maar dan in Alphen aan den Rijn. Via Uitmetkorting.nl is dit gemakkelijk & voordelig, je verkrijgt er namelijk altijd kortingen. In de tropische kassen, welke net lijken op regenwoud, vliegen vele exotische vogels rond. Van verscheiden kalibriesoorten, een zeearend, maar ook ronddartelende flamingo's. De vogelsoorten komen uit alle uithoeken van de wereld, wat het aanbod erg veelzijdig maakt. Kom ook gezellig een praatje maken met de papagaaitjes uit Australië én grijp de kans om ze wat nectar te voeren. Het park is opgedeeld in verschillende zones: de Lori Landing met een Australisch karakter, de Tropenhal, de Oosterse tuin, het Cubaanse Brakwatermoeras, het Madagaskargebied, de speeltuin en meer. Verder zijn er leuke doe-activiteiten: voederpraatjes, vogeldemonstraties en roofvogelshows. Vogelfans zijn vrij om de hele dag in het park rond te dartelen, jong en oud is welkom. Toepasselijk is dat de restaurantketen 'Van der Valk' een vestiging heeft grenzend aan Avifauna. Mocht je erg honger krijgen tijdens een bezoek en vliegt het je aan, neem dan plaats in het restaurant. Bespaar wat geld op entree via een kortingsactie en houd een aardig zakcentje over voor een hapje eten. Een complete dag uit beleef je in Avifauna te Alphen aan de Rijn, verkrijg jouw korting hier!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Avifauna

Hoorn 65
2404HG Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact

+31 (0)172-487575

Openingstijden en reserveren

Is Avifauna open? Kijk op de website van Avifauna voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.