Met korting naar Avonturenpark Hellendoorn

Wat is Avonturenpark Hellendoorn?

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark in het Overijsselse Hellendoorn. Een pretpark voor de hele familie met meer dan 30 attracties, shows en evenementen.

Avonturenpark Hellendoorn reviews

Op basis van 70 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Avonturenpark Hellendoorn beoordeling achter te laten.

Korting op Avonturenpark Hellendoorn tickets

Binnenkort een goedkoop en avontuurlijke dag uit naar Avonturenpark Hellendoorn? Op deze pagina staan een aantal aanbiedingen met aantrekkelijke acties, voor een voordelige belevenis! Neem bijvoorbeeld voor meerdere gezinsleden een ticket af en ga hierdoor met een gerust hart wat vaker met elkaar uit. Bemachtig nu je entreeticket! Uitmetkorting.nl heeft een aantal acties met korting voor je uitgezocht. Leuk voor de voorpret; je krijgt je kortingsvoucher meteen na aankoop binnen. Houd de verscheidene kortingsacties in de gaten en geniet van schappelijke prijzen. Deel jouw plezier, aangezien Avonturenpark Hellendoorn zich perfect leent voor een bezoek met de hele familie.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een ideaal park als je met heel het gezin of de complete familie een dagje weg wilt. Met wilde achtbanen en spetterende wildwaterbanen is er genoeg te doen voor de daredevils. Doe je het liever wat rustiger aan? Kies dan voor het schommelschip Galjoen, de zweefmolen Piraat Enterhaak of de rondrit Dino-Sky-Pedalo. Ook wordt er rekening gehouden met de jonge bezoekers. Voor hen zijn er meerdere draaimolens en vele leuke speeltuinen. Ben jij een wildebras? Ga dan in de Wild Waterval voor een spetterend avontuur, ook in de Montezuma's Revenge hang je het boven het water; maak je borst maar nat. Het Drakennest is een attractie waar je hoofd van gaat tollen en een rit in de Tornado zal je niet snel vergeten. Voor de allerkleinste bezoekers is er Dreumesland, speciaal voor kinderen onder de 1.20! Scholen reizen ook vaak af na het vrolijke avonturenpark Hellendoorn voor een feestelijk schoolreisje vol attracties en lekkernijen. Sleep groepskorting of een andere aangename kortingsactie in de wacht. Het overzicht aan Avonturenpark Hellendoorn korting staat boven aan de pagina.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Avonturenpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn
Nederland

Contact

+31 (0)548-659159

Openingstijden en reserveren

Is Avonturenpark Hellendoorn open? Kijk op de website van Avonturenpark Hellendoorn voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.