Met korting naar Avonturia De Vogelkelder

Wat is Avonturia De Vogelkelder?

Avonturia De Vogelkelder is een ideaal avontuur voor avonturiers van alle leeftijden. Hier kun je je eigen avontuur creëren in het bos. Ga vleermuizen zoeken, leer padden tellen of raak kennis met de lokale flora en fauna. Je krijgt veel informatie en natuureducatie als je de uitdagende speurtochten volgt door de bossen. Er zijn voldoende activiteiten om de avonturier in jou te prikkelen. Je avontuur begint in De Vogelkelder en eindigt in een prachtige herinnering.

Avonturia De Vogelkelder reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Avonturia De Vogelkelder beoordeling achter te laten.

Avonturia De Vogelkelder Den Haag

Avonturia de Vogelkelder is de leukste dierenwinkel van het land. Niet alleen heeft het een uitgebreid assortiment aan spullen voor katten, honden, vissen, knaagdieren en andere huisdieren, het heeft ook nog een gedeelte waar de bezoekers op expeditie kunnen. Hier zien ze bijvoorbeeld stokstaartjes, slangen en papegaaien. Na de expeditie kan je nog even wat shoppen in de winkel, voor jouw diertje wat thuis zit. Om ervoor te zorgen dat je genoeg geld overhoudt voor een cadeautje of twee, is het altijd handig om korting te krijgen. Zodra er een aanbieding is voor de avontuurlijke dierenwinkel, vind je deze op de pagina. Voordelige kaartjes zijn ook verkrijgbaar via Vakantieveilingen, waarbij je niet alleen toegang krijgt, maar ook nog iets extra's wint!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Avonturia De Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544CV Den Haag
Nederland

Contact

070-3637272

Openingstijden en reserveren

Is Avonturia De Vogelkelder open? Kijk op de website van Avonturia De Vogelkelder voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.