Met korting naar Awakenings

Wat is Awakenings?

Awakenings is een erg bekend en karakteristiek techno- & house festival dat plaatsvindt tijdens Pasen. Ieder jaar weet de organisatie van het festival Spaarnwoude om te toveren tot een magische plek met adembenemende podia.

Awakenings reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Awakenings beoordeling achter te laten.

Awakenings Amsterdam

Awakenings is een bijzonder technofestival in het recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam. Jaarlijks komen er duizenden technoliefhebbers op het festijn af om de hele dag te dansen op de technobeats. Tientallen artiesten worden aangetrokken om de bezoekers te vermaken met Techno, House en andere geliefde muziekstijlen. Op de website krijg je dan ook alvast een voorproefje van de verschillende optredens en vind je een overzicht van de geboekte artiesten voor het aankomende festival. Het overzicht wordt regelmatig geupdate, af en toe checken is dus verstandig. Het festival Awakenings bestaat als sinds 1997, de naam is afgeleid van de periode waarin het festival wordt georganiseerd: Pasen. De kaartverkoop van Awakenings begint meestal vrij vroeg, wil je een kaartje bemachtigen, dan moet je er snel bij zijn. De kaarten zijn namelijk zeer geliefd en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Bestellen kan gewoon via de website, je krijgt het ticket dan thuis gestuurd. Op de website vind je verder praktische informatie zoals de route en parkeertips. Ook lees je er meer over het mysterieuze afterparty die jaarlijks in de Amsterdamse poptempel Paradiso plaatsvindt. Ook kaartjes voor de afterparty koop je online via de website of gewoon aan de deur van Paradiso zelf.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Praktische informatie


Adres Awakenings

Wethouder Van Essenweg 1165
Amsterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Awakenings open? Kijk op de website van Awakenings voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.