Met korting naar Bataviawerf

Wat is Bataviawerf?

De Bataviawerf is een scheepswerf en museum in Lelystad waar een replica van het VOC-schip de Batavia te bewonderen is en oude ambachten worden uitgevoerd.

Bataviawerf reviews

Op basis van 19 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bataviawerf beoordeling achter te laten.

Korting op Bataviawerf tickets

Lees hieronder meer over de Bataviawerf en je interesse naar dit museum en zijn levensechte Batavia VOC-schip is zeker weten gewekt. Dit enorme museum is een realistische kijk in de zeventiende eeuw. Er zijn verschillende soorten toegangskaartjes en op deze pagina vind je verschillende soorten kortingsacties. Wij struinen het hele internet af om allerlei actuele kortingsacties te vinden. Soms zijn het winacties soms zijn het veilingen, maar alleen actuele kortingsacties vind je op deze pagina. Zo hoef jij niet verder te zoeken en profiteer je snel en gemakkelijk van de hoogste korting op je toegangskaartjes naar Bataviawerf. Dus wacht niet langer en scoor je toegangskaartjes met voordeel!

Bataviawerf Lelystad

Altijd al willen weten hoe schepen werden gebouwd in de tijd van de VOC? Kom dan naar museum Bataviawerf. Hier staat namelijk de Batavia. Dit schip is de beste reconstructie van een 17e eeuws VOC-schip ter wereld. De echte Batavia is gebouwd in 1628. Het was de bedoeling dat het schip tussen Nederland en Indie zou gaan varen. Helaas verging het schip vlak voor de kust van Australie tijdens de eerste reis. Wanneer je naar Bataviawerf in Lelystad komt, dan heb je niet alleen een hoop te zien, er is ook een hoop te doen. Wanneer je de werd bezoekt zie je hoe de oude ambachten tot leven komen. Wil je het leven op de batavia echt ervaren? Dan kun je een zeehelden ticket aanschaffen. Je krijgt dan een gave rondleiding over de werf en op de batavia. Maar je kunt nog meer dingen beleven bij Bataviawerf! Voor kinderen worden er namelijk vaan veel leuke activiteiten georganiseerd. Op de website vind je hier meer informatie over. Verder zie je hoe in de Tuigerij touw wordt bewerkt tot onderdeel van de zeilen. In de Smederij ontdek je hoe ambachtelijk smeedwerk er aan toe gaat. Een trip maken naar dit dobberende museum? Boek jouw kaarten voor dit historische schip via Uitmetkorting.nl. Plan nu een bezoek via een aanbiedingen of actie op deze pagina.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Bataviawerf

Oostvaardersdijk 1
8242 PA Lelystad
Nederland

Contact

+31 (0)320-261409

Openingstijden en reserveren

Is Bataviawerf open? Kijk op de website van Bataviawerf voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.