Met korting naar Bayern Park

Wat is Bayern Park?

Bayern Park is een attractiepark in Duitsland. Het is een van de grootste attractieparken van Europa. Er zijn meer dan 100 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een wildpark. Er is ook een grote selectie aan restaurants en winkels. Bezoekers kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur. Bayern Park is een perfecte bestemming voor gezinnen en avonturiers.

Bayern Park reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bayern Park beoordeling achter te laten.

Bayern Park Reisbach

Bayern Park is een groot pretpark in de buurt van het Duitse Reisbach. Hier geniet je van maar liefst 80 attracties geschikt voor verschillende leeftijden. Zo zijn er achtbanen, maar ook waterattracties en een bobsleebaan. Zelfs voor senioren zijn er speciale attracties binnen hun interessegebied. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige oude kerk te bewonderen. Dierenliefhebbers genieten van de leukste dieren in de dierentuin binnen het pretpark en door het jaar heen worden er verschillende evenementen georganiseerd.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Bayern Park

Fellbach 1
94419 Reisbach
Duitsland

Contact

+49(0)873492980

Openingstijden en reserveren

Is Bayern Park open? Kijk op de website van Bayern Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.