Met korting naar Beeld En Geluid

Wat is Beeld En Geluid?

Beeld en Geluid is een museum dat de geschiedenis van radio, televisie en film in Nederland in beeld brengt. Het museum biedt een unieke ervaring met interactieve tentoonstellingen, films, documentaires en meer. Bezoekers kunnen de geschiedenis van de media ontdekken en genieten van een dag vol verhalen, beelden en geluiden.

Beeld En Geluid reviews

Op basis van 39 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Beeld En Geluid beoordeling achter te laten.

Beeld En Geluid Hilversum

De Beeld en Geluid experience in Hilversum is een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud. Op de interactieve tentoonstelling leer je alles over de Nederlandse media, waarbij de focus ligt op televisie. Duizenden uren aan fragmenten, leuke doe-dingen en quizjes zorgen voor een interessante dag uit. Op deze pagina verzamelen we alle kortingen voor de experience. Het is goed om te weten dat kinderen tot en met 5 jaar gratis naar binnen mogen. Met een CJP-pas krijg je ook korting op entreeprijs.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Beeld En Geluid

Mediapark, Sumatralaan 45
1217GP Hilversum
Nederland

Contact

035-6775555

Openingstijden en reserveren

Is Beeld En Geluid open? Kijk op de website van Beeld En Geluid voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.