Met korting naar Belantis

Wat is Belantis?

Belantis is een pretpark in het Saxon-Anhalt regio van Duitsland. Het park biedt een leuke dag vol spanning en plezier, met veel achtbanen, karretjes- en watersporen, en veel andere entertainment- en familieactiviteiten. Belantis bezit het grootste waterpark-kinderpark in Duitsland en biedt talrijke zwembaden zoals outdoor-baden, slides en attracties.Het park is ten zeerste aanbevolen voor een dag vol plezier, spanning en onvergetelijke herinneringen.

Belantis reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Belantis beoordeling achter te laten.

Belantis Leipzig

Het attractiepark Belantis, in het Duitse Leipzig is de plek voor een geweldig dagje uit. Het pretpark is verdeeld in acht prachtig vormgegeven themagebieden. Waan je in Griekenland, de Middeleeuwen of Egypte en ga op bezoek bij de indianen en piraten. In elk themagebied is van alles te beleven voor jong en oud. Van speeltuinen tot familie attracties en spannende achtbanen. Om even bij te komen van alle spanning en plezier schuif je aan bij een van de restaurants om even wat lekkers te eten en te drinken.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Belantis

Zur Weißen Mark 1
4249 Leipzig
Duitsland

Contact

+49(0)1378-403030

Openingstijden en reserveren

Is Belantis open? Kijk op de website van Belantis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.