Met korting naar Berkenhof's Tropical Zoo

Wat is Berkenhof's Tropical Zoo?

Berkenhof’s Tropical Zoo is een kleine dierentuin met onder meer een vlindertuin, fossielenmijn en kidsjungle. De Zoo is te vinden in Kwadendamme, Zeeland.

Berkenhof's Tropical Zoo reviews

Op basis van 40 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Berkenhof's Tropical Zoo beoordeling achter te laten.

Berkenhof's Tropical Zoo Kwadendamme

Tropisch genot vind je in Berkenhof's Tropical Zoo, deze Nederlandse dierentuin vind je in Zeeland in het dorpje Kwadendamme vlakbij Goes. De geschiedenis van de dierentuin begint in 1980. Een slager en zijn vrouw verhuizen dan naar een oude boerderij in Kwadendamme, samen toverden zij de woestenij rondom de boerderij om in een bijzondere tropische tuin. Daarbij ontbraken natuurlijk de ornamenten en watervallen niet! De kas die niet veel later werd gebouwd doet inmiddels dienst als vlindertuin, deze vrolijk fladderende insecten vind je in de kas in tal van kleuren en vormen. Sindsdien is Berkenhof's Tropical Zoo in een stroomversnelling van uitbreidingen gekomen, steeds weer is er meer ruimte nodig en de bezoekers blijven maar komen! Het huidige park is dan ook heel groot en in de kassen bewonder je naast kleurrijke, bijzondere vlinders ook heel veel exotische bloemen en planten. Het restaurant bij de Zoo biedt ruimte aan ruim 200 personen en het grote terras is bij mooi weer de ideale plek om een drankje te drinken. Vooral voor fotografen, natuurliefhebbers en alle kinderen die wat willen leren over deze prachtige vlinderen is Berkenhof's Tropical Zoo een plek die je moet hebben gezien!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Berkenhof's Tropical Zoo

Langeweegje 10A
4434NE Kwadendamme
Nederland

Contact

113649729

Openingstijden en reserveren

Is Berkenhof's Tropical Zoo open? Kijk op de website van Berkenhof's Tropical Zoo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.