Met korting naar Bijbels Museum

Wat is Bijbels Museum?

Het Bijbels Museum in Amsterdam is een unieke plek waar je de Bijbelse geschiedenis kunt ontdekken. Je kunt er kunstwerken, antieke boeken en andere objecten bekijken die de Bijbelse verhalen vertellen. Er zijn ook interactieve tentoonstellingen en lezingen waar je meer kunt leren over de Bijbel. Een bezoek aan het Bijbels Museum is een onvergetelijke ervaring.

Bijbels Museum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bijbels Museum beoordeling achter te laten.

Bijbels Museum Amsterdam

Aan de Herengracht in Amsterdam staan de twee monumentale panden van het Bijbels Museum. Ben jij met de bijbel opgegroeid of weet je er eigenlijk helemaal niks van af? In beide gevallen is een bezoek aan dit museum aan te raden. Het Amsterdamse museum is een ontmoetingsplaats van bijbel, kunst en cultuur. Hier leer je meer over het meest gelezen boek ter wereld. Het museum bezit onder andere de oudste bijbel van Nederland, die afkomstig is uit 1477. Ook Egyptische godsdienst heeft een plekje gekregen. Een sarcofaag, Egyptische kunst en een complete mummie van een jonge..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Bijbels Museum

Herengracht 366-368
1001AK Amsterdam
Nederland

Contact

020-6242436

Openingstijden en reserveren

Is Bijbels Museum open? Kijk op de website van Bijbels Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.