Met korting naar Bioscoop De Nieuwe Kolk

Wat is Bioscoop De Nieuwe Kolk?

Bioscoop De Nieuwe Kolk te Assen ligt in het Noorden van het land is een ruimte waar zowel theater als film wordt vertoond. Een ideale plek voor beleving van spanning of romantiek. Kom dat zien!

Bioscoop De Nieuwe Kolk reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bioscoop De Nieuwe Kolk beoordeling achter te laten.

Bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

Midden in het centrum van Assen ligt Bioscoop De Nieuwe Kolk. Deze cinema, die tevens wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, heeft een uitgebreid filmprogramma. Neem je kleintjes mee naar de grappigste kinderfilms of ga met je vrienden naar een spannende actiefilm. Je partner neemt je mee naar een romantische komedie en als je echt iets spannends wil, bekijk dan de enge horrors en thrillers. Elke blockbuster die verschijnt wordt in deze bioscoop in Assen vertoond. Neem plaats in één van de kleurrijke stoelen en geniet van de film terwijl je een hele bak popcorn weg snoept. Bioscoop De Nieuwe Kolk organiseert regelmatig thema-avonden. Zo kan je twee keer per week naar de Asser Filmliga. Op maandag- en dinsdagavond worden dan filmhuisfilms vertoond. De dames zijn van harte welkom tijdens de Ladies Night. Deze avond staat geheel in het teken van vrouwen en is dan ook alleen voor hen bedoeld. Met een lekker hapje en drankje bekijk jij dan de laatste vrouwenfilms. En misschien krijg je nog wel een leuke goodiebag mee naar huis! Ben je al wat ouder en heb je geen zin in een zaal vol schreeuwende kinderen? Ga dan naar de seniorenbios. Elke maandag- en dinsdagmiddag kan jij in alle rust genieten van een goede film. Zo zetten de medewerkers van de bioscoop het geluid een tandje zachter en wordt er halverwege de film een ruime pauze gehouden.

Mensen bezochten ook: CineCity Vlissingen, CineMec, De Bios Heerenveen, Euroscoop Tilburg, Foroxity Filmarena Roermond, Take Ten, Utopolis Almere, Wolff CineStar

Praktische informatie


Adres Bioscoop De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1
9401ET Assen
Nederland

Contact

088-0128560

Openingstijden en reserveren

Is Bioscoop De Nieuwe Kolk open? Kijk op de website van Bioscoop De Nieuwe Kolk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.