Dit zijn de top tien attracties in Slagharen!

Een dagje uit naar een pretpark is altijd ontzettend leuk. In binnen- en buitenland zijn er veel verschillende attractieparken te vinden. Een leuk pretpark voor de hele familie is Ponypark Slagharen. In dit attractiepark zijn ontzettend veel leuke attracties en achtbanen te vinden voor jong en oud. Om een goed overzicht te geven van het attractie aanbod van het Overijsselse pretpark zetten wij in dit blog de top tien attracties van Slagharen op een rijtje. Wil jij weten welke Slagharen attracties er allemaal in de top tien staan? Ga dan snel verder met lezen!

Gold Rush

De eerste attractie die absoluut niet mag ontbreken in deze top tien is de Gold Rush. Deze achtbaan is misschien wel de spectaculairste attractie binnen het Slagharen park. Tijdens een ritje in de Gold Rush word je twee keer vooruit en één keer achteruit afgeschoten. De achtbaantrein haalt een maximale snelheid van maar liefst 95 km per uur. Alsof die snelheid nog niet genoeg is ga je ook nog eens meerdere keren over de kop in deze spectaculaire attractie van Slagharen.

Ripsaw Falls

De volgende Slagharen pretpark attractie is iets rustiger dan de Gold Rush. De Ripsaw Falls is de perfecte attractie voor het hele gezin. Met elkaar stap je in een boomstam en dan begint het avontuur. De vaartocht begint in kalm water, maar al snel komen er stroomversnellingen en uiteindelijk zelfs watervallen. Tijdens de afdalingen in deze waterbaan word je gegarandeerd nat! Deze attractie is dus vooral leuk om te bezoeken tijdens een warme dag in Slagharen. Of blijf eens overnachten op Vakantiepark Slagharen zodat je droge kleding kunt aantrekken op het vakantiepark na een ritje in de Ripsaw Falls.

El Teatro

Aan de Main Street van Slagharen vind je de bioscoop El Teatro. Dit is niet zomaar een bioscoop, maar een 4D bioscoop. Tijdens het kijken van de film zal het beeld door middel van een speciale bril op je afkomen. Daarnaast zal je ook bewegingen voelen die passen bij de film. Af en toe ruik je zelfs geuren die passen bij het verhaal. Het is door al deze effecten net alsof jij onderdeel bent van de film. In de bioscoop van Slagharen worden verschillende films vertoond.

Tomahawk

Deze attractie in Slagharen is niet geschikt voor mensen met een zwakke maag. Tijdens een ritje in de Tomahawk word je namelijk echt alle kanten op gegooid. Omhoog en omlaag en van links naar rechts. De bakjes waar bezoekers in zitten, zijn ook nog eens zo bevestigd dat ze tijdens de rit naar binnen en buiten kunnen schommelen. Met een flinke hoeveelheid snelheid ervaar je in deze Slagharen attractie hoe het is om door elkaar geschud te worden.

Enterprise

Nog niet misselijk na een ritje in de Tomahawk? Dan heeft Slagharen een nog heftigere attractie voor jou. Na een ritje in deze attractie weet je echt niet meer wat boven en wat onder is. In de Enterprise draai je eerst met een hoge snelheid rond. Daarna komt de hele molen omhoog en ga je voor het eerst over de kop. Tijdens de rit zie je Slagharen meerdere keren ondersteboven. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Enterprise ook nog eens geen beugels. Je zit dus helemaal los in deze spectaculaire attractie. Door de enorme snelheid blijf je vanzelf op de juiste plek zitten.

Big Wheel

Ben jij dol op hoogtes? Dan is het Big Wheel zeker een attractie voor jou. Met een ritje in dit reuzenrad van 44 meter hoog heb je een prachtig uitzicht over attractiepark Slagharen en de groene omgeving. Tijdens het rondjes draaien in het grote reuzenrad is ook het overdekte tropische zwemparadijs Aqua Mexicana te zien. Dit waterpark is goed te combineren met een dagje uit naar het pretpark.

Free Fall

Heb jij nog niet optimaal kunnen genieten van het uitzicht over Slagharen tijdens jouw ritje in het reuzenrad? Stap dan zeker eens in de Free Fall attractie. In deze attractie word je langzaam naar een hoogte van 40 meter gehesen. Daar krijg je de tijd om te genieten van het uitzicht voordat je met een enorme snelheid naar beneden valt. Tijdens deze vrije val ben je helemaal gewichtloos. Deze attractie in Slagharen zorgt gegarandeerd voor een adrenalinekick.

The Passepartout Explorer

Deze attractie in Slagharen is vooral leuk voor kleine kinderen. In een eigen auto, op een motor of met een quad mogen kinderen zelf de weg op. Een agent legt de kinderen uit hoe ze moeten rijden en daarna mogen deze kinderen zelf de weg op. In het speciale verkeerspark kunnen de kinderen veilig kennismaken met verschillende verkeersregels. Kinderen die goed op het andere verkeer letten kunnen een eigen Slagharen rijbewijs ophalen bij de agent.

Expedition Nautilus

Expedition Nautilus in Slagharen is een attractie geschikt voor jong en oud. Neem met de hele familie plaats in één van de bootjes en ga het watergevecht aan met andere bootjes. Door te draaien aan je waterpistool kun jij op voorbijkomende bootjes schieten. Ook vanaf de kade wordt er met waterpistolen op de bootjes gericht. Na een ritje in deze attractie ben je gegarandeerd niet meer droog.

Mine Train

Het is alweer tijd voor de laatste attractie in deze top tien. Op plek tien in de lijst staat de Mine Train. Deze Mine Train is de familieachtbaan van Slagharen. Deze achtbaan haalt een maximale snelheid van 40 km per uur. De combinatie van scherpe bochten en steile afdalingen zorgt ervoor dat de achtbaan op geen enkel punt saai is. Kinderen vanaf 90 centimeter mogen al een ritje maken in de Mine Train, waardoor deze achtbaan in Slagharen ook geschikt is voor de jongere snelheidsduivels.

Zelf beleven?

Wil jij alle achtbanen en attracties uit deze top tien een keer zelf gaan beleven? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op onze website. Op onze speciale actiepagina vind jij alle actuele aanbiedingen voor goedkope Slagharen tickets. Wil jij liever wat meer tijd hebben om alle attracties in het pretpark te ontdekken? Boek via onze website dan zeker eens een goedkope overnachting op de gezellige Slagharen Camping. Wacht dus niet langer en scoor jouw Slagharen kortingscode!