Met korting naar Aqua Mexicana Slagharen

Aqua Mexicana Slagharen reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aqua Mexicana Slagharen beoordeling achter te laten.

Aqua Mexicana Slagharen

Wat is er mooier dan een dagje Ponypark Slagharen combineren met een bezoekje aan het spiksplinternieuwe waterpark dat daar geopend wordt? Dat kan nu met de speciale aqua mexicana korting. Het waterpark is maar liefst 5200 m2 groot en biedt waterpret voor alle leeftijden. Voor de echte durfal zijn er 3 bijzondere grote spectaculaire glijbanen te vinden, compleet met geluid, special effect en 3D animaties. Doe je het liever wat rustiger aan neem dan plaats in het allergrootste bubbelbad van Nederland, waar wel 70 personen in passen. Voor de allerkleinsten zijn er speciale waterspeelplaatsen gemaakt. Hier kunnen ze ongestoord van de glijbaan, en lekker onder een watergordijn door rennen. Ondertussen genieten papa en mama lekker op het terras van een ijsje of een heerlijk koel glas drinken.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres

Zwarte Dijk 37
7776PB Slagharen
Nederland

Contact

0523–683000

Openingstijden en reserveren

Is Aqua Mexicana Slagharen open? Kijk op de website van Aqua Mexicana Slagharen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.