Met korting naar Bobbejaanland

Wat is Bobbejaanland?

Bobbejaanland te Lichtaart in België is een familiepretpark, het park heeft het Wilde Westen als hoofdthema. Je vindt er intense, matige en rustige attracties, maar ook shows, evenementen & restaurants.

Bobbejaanland reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bobbejaanland beoordeling achter te laten.

Korting op Bobbejaanland tickets

Het Belgische pretpark Bobbejaanland is ook onder Nederlanders erg populair. Het park ligt in Lichtaart, op anderhalf uur rijden van Utrecht. Voordat je naar België afreist, wil je natuurlijk wel weten of je ook kunt besparen op de entreeprijs. Op Uitmetkorting.nl vind je daarom alle lopende aanbiedingen voor Bobbejaanland. Regelmatig zijn er voordelige kaarten verkrijgbaar, bijvoorbeeld via Telegraaftickets. Is er geen korting beschikbaar? Bestel dan je kaarten minstens een week van tevoren online, want dan betaal je het minst voor je bezoekje aan het park. Kortom scroll wat rond op deze pagina en pak je korting voor Bobbejaanland.

Bobbejaanland Lichtaart

Bobbejaanland is een Belgisch pretpark te Lichtaart, het licht net over de grens van België. Het park is in 1959 ontstaan omdat de artiest Bobbejaan Schoepen opzoek was naar een vast onderkomen. Hij liet op de Belgische grond een theaterzaal bouwen en later bleek dat hij grootste ideeën had voor het park. Het pretpark groeide uit van een theaterzaal tot een attractiepark met entertainment voor het hele gezin. Je waant je in het park niet in Lichtvoort maar in Texas, vanwege de thematiek. Ben jij klaar voor een rit door het Wilde Westen? Je krijgt er Amerikaanse snacks zoals de Friet El Rio, Fisherman's en een burger zoals hij hoort: de Mc Monkey. Daarnaast zijn de attracties ook spraakmakend en uitermate geschikt voor cowboys- en girls. Pak je hoed en zet je schrap voor een onvergetelijke ervaring in de Dreamcather, El Rio, de Forbidden Cave of de Viking Ride. Het park heeft onderscheid gemaakt tussen drie levels aan sensatie: intens, matig & rustig. Sta je te trappelen om het plezante Bobbejaanland te bezoeken? Bobbejaanland korting verkrijg je hier; bovenaan deze pagina vind je een aantal kortingsacties. Uitmetkorting.nl verzamelt namelijk kortingsbonnen, voor een voordelige dag uit mét korting.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Bobbejaanland

Olensteenweg 45
B-2460 Lichtaart
België

Contact

+32 (0)14-557811

Openingstijden en reserveren

Is Bobbejaanland open? Kijk op de website van Bobbejaanland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.