Met korting naar Boijmans Van Beuningen

Wat is Boijmans Van Beuningen?

Kom naar Rotterdam en bekijk een afwisselende collectie van beeldende kunst, toegepaste kunst en design in Museum Boijmans Van Beuningen. Je maakt in het museum een ware ontdekkingsreis door de kunstgeschiedenis van Nederland en Europa.

Boijmans Van Beuningen reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Boijmans Van Beuningen beoordeling achter te laten.

Korting op Boijmans Van Beuningen tickets

Het kunst aanbod van Boijmans Van Beuningen is groot. Maak nu een voordelige ontdekkingsreis door de kunstgeschiedenis van Nederland én Europa via Uitmetkorting.nl. Want zodra er een korting of veiling voor het Boijmans Van Beuningen museum online komt, vind je deze bij Uitmetkorting.nl. Wij verzamelen kortingsacties, winacties, vouchers en doorverwijzingen naar veilingen en presenteren deze gebundeld aan jou op deze pagina. Dus ben je opzoek naar voordelige entreetickets voor Boijmans Van Beuningen, dan ben je hier aan het juiste adres. Bestel nu gemakkelijk en snel je museum kaartjes en geniet van een voordelige toegang tot dit museum.

Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Gelegen aan het Museumpark te Rotterdam heeft Museum Boijmans Van Beuningen een statische plek ingenomen. Als museum met een groot aanbod van beeldende kunst en design trekt het al jaren lang bezoekers van over de hele wereld. Het Boijmans Van Beuningen museum heeft een groot kunst aanbod van Nederlandse en Europese kunst. Het museum heeft kunst uit de vroege middeleeuwen tot aan het moderne heden. Je maakt een ware ontdekkingsreis door de kunstgeschiedenis. Zie kunst van Dalí, Monet, Rembrandt en Van Eck. Boijmans Van Beuningen is één van de oudste musea van Nederland en heeft al vele collecties mogen tentoonstellen. Breng je een bezoek aan Boijmans Van Beuningen, overweeg dan één van de rondleidingen langs de collecties. Veel extra achtergrondinformatie wordt tijdens de tour met je gedeeld. Er wordt dieper ingegaan op het oeuvre van bepaalde interessante en historische kunstenaars. Behalve de vaste collectie heeft het museum wisselende tentoonstelling en daardoor brengt elk bezoek je nieuwe verrassingen. Tevens zorgt Uitmetkorting eventueel ook voor fraaie verrassingen. Doe mee met een veiling, pak een kortingscode of sleep via een andere weg korting in de wacht.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Boijmans Van Beuningen

Museumpark 18-20
3015CX Rotterdam
Nederland

Contact

010-4419400

Openingstijden en reserveren

Is Boijmans Van Beuningen open? Kijk op de website van Boijmans Van Beuningen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.