Met korting naar Bokrijk

Wat is Bokrijk?

Provinciaal Domein Bokrijk laat je inspireren met een openluchtmuseum, historische huizen, een grote tuin en een grote speeltuin. Een mooi park in de openlucht vlakbij de mooie stad Genk in België. Hier komen natuurbeleving, cultuur en plezier samen.

Bokrijk reviews

Op basis van 18 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bokrijk beoordeling achter te laten.

Bokrijk Genk

In park Bokrijk zie je het verleden weer tot leven komen. Het provinciale domein strekt meer dan 550 hectare en is een afwisseling van monumentaal erfgoed, natuur groen en ontspanningsmogelijkheden. Bezoek het enorm openluchtmuseum en leer hoe mensen jaren geleden leefde, woonden en werkten. Je kunt er verschillende educatieve routes volgen geschikt voor het hele gezin. Naast het grote openluchtmuseum zit een groot openlucht speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen rennen, spelen en springen. Toe aan rust? Wandel of fiets door het mooie natuurgroen van domein Bokrijk. Fiets langs de prachtige vijvers of loop door het bos. Maak een tussenstop bij een van de vele Bokrijkse terrasjes voor een dorstlesser of een lunch. Aan het rand van het park ligt de Grote Moffert. In deze vijf hectaren grote vijver kan je vissen naar snoeken, zeelten en andere vissoorten. Kortom: Park Bokrijk een heerlijke dag in de buitenlucht voor het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Bokrijk

Bokrijklaan 1
3600 Genk
België

Contact

+32(0)11265300

Openingstijden en reserveren

Is Bokrijk open? Kijk op de website van Bokrijk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.