Met korting naar Bonami Spelcomputer Museum

Wat is Bonami Spelcomputer Museum?

Het Bonami Spelcomputer Museum is dé plek om oude computers en consoles te ontdekken. Er zijn meer dan 200 exemplaren verzameld, van klassieke modellen, zoals de Commodore 64 en de Atari 2600, tot de modernste computers van vandaag. Je kunt de geschiedenis van spelcomputers ontdekken en kennis maken met de uitgebreide collectie. Een bezoek aan het museum is een must voor iedere game-liefhebber.

Bonami Spelcomputer Museum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bonami Spelcomputer Museum beoordeling achter te laten.

Bonami Spelcomputer Museum Epe

Zijn jij en je spelcomputer onafscheidelijk en breng je iedere vrije minuut door met je games? Dan is een bezoek aan het Bonami Spelcomputer Museum wel iets voor jou. Hier vind je namelijk allerlei oude spelcomputers en bijbehorende spelletjes. Met sommige mag je zelfs spelen! Dit museum in Epe bestaat sinds 2002 en is ontstaan uit de verzameling computers van Naomi en John Groenewold. Zij waren al een aantal jaar geïnteresseerd in de oude gameconsoles met bijbehorende games en creëerden daarom een persoonlijke verzameling. Deze bleek zo groot dat ze besloten het aan..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Bonami Spelcomputer Museum

Markt 5
8161CL Epe
Nederland

Contact

0646-423397

Openingstijden en reserveren

Is Bonami Spelcomputer Museum open? Kijk op de website van Bonami Spelcomputer Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.