Met korting naar Bonnefantenmuseum

Wat is Bonnefantenmuseum?

Het Bonnefantenmuseum is een museum in Maastricht dat kunst uit de middeleeuwen tot heden tentoonstelt. Het museum heeft een grote collectie moderne en hedendaagse kunst, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, fotografie en installaties. Het Bonnefantenmuseum biedt ook educatieve programma's, tentoonstellingen en lezingen.

Bonnefantenmuseum reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bonnefantenmuseum beoordeling achter te laten.

Bonnefantenmuseum Maastricht

In het Bonnefantenmuseum in Maastricht is oude en hedendaagse kunst te zien. De collectie bestaat uit zowel schilder- als beeldende kunst uit de periode 1200 tot 1700 en recentere moderne kunst. Bij de oudere werken ligt de nadruk op vroeg-Italiaanse schilderijen en werken van Zuid-Nederlandse meesters uit de zestiende en zeventiende eeuw. Verder vind je in het Bonnefantenmuseum ook stukken uit de middeleeuws West-Europese kunstnijverheid, net als sculpturen uit deze periode. Kijk naar werken van kunstenaars zoals Giovanni del Biondo, Colijn de Coter en Pieter Brueghel..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Bonnefantenmuseum

Avenue Ceramique 250
6221KX Maastricht
Nederland

Contact

043-3290190

Openingstijden en reserveren

Is Bonnefantenmuseum open? Kijk op de website van Bonnefantenmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.