Met korting naar Boom Chicago

Wat is Boom Chicago?

Boom Chicago is een Nederlands improvisatiecomedygezelschap uit Amsterdam. De live shows over actuele onderwerpen worden opgevoerd vanuit het eigen theater van het gezelschap, het Rozentheater.

Boom Chicago reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Boom Chicago beoordeling achter te laten.

Korting op Boom Chicago tickets

Bespaar eenvoudig op je tickets voor Boom Chicago. Op deze pagina vind je aanbiedingen zodat je eenvoudig kan besparen op je kaartjes. Betaal dus niet te veel en bestel je kaartjes via Uitmetkorting.nl. Bezoek Boom Chicago en beleef een lachwekkend avondje uit met je partner of met vrienden. Laat je verrassen door comedy over hedendaagse onderwerpen. Reserveren voor de shows is verplicht. Gebruik de acties op deze pagina om flink te besparen op je kaartjes. Dus pak je agenda en plan een gezellig avondje uit, haal je kaartjes via onze pagina en profiteer van hoge kortingen voor deze improvisatieshow.

Boom Chicago Amsterdam

Boom Chicago verzorgt dagelijks stand-up comedy theater in het hartje van Amsterdam. De artiesten van Boom Chicago maken ook items voor televisie. Deze zijn onder andere verschenen op Comedy Central, MTV en Sundance Channel. Het leuke aan Boom Chicago is dat ze ook voorstellingen maken voor bedrijven. Ze maken grappen over collega's, campagnes en strategieën, wat natuurlijk een hilarisch bedrijfsfeest is. Ook wanneer je de groep in een informele sfeer wilt ontvangen is dat mogelijk, je kunt de groep bijvoorbeeld boeken voor je bruiloft, jubileum of studentenavond. Alles is mogelijk en BoomChicago stapt graag voor je in de auto. Natuurlijk is het ook mogelijk de groep te zien spelen in hun eigen theater in Amsterdam, dat ligt aan het drukke en gezellige Leidseplein. Goed bereikbaar dus en bovendien een gezellige locatie om na afloop, of voor de show een drankje te drinken en lekker te eten. Zo maak je er een gezellige avond van vol gelach! Kaarten zijn gemakkelijk te boeken via de website, daar lees je ook meer informatie over het boeken van de groep op locatie en je bekijkt er filmpjes van voorgaande voorstellingen. Laat je verrassen! Goedkope tickets verkrijgen voor deze show geïnspireerd op Chicago? Word eigenaar van kortingstickets voor dit evenement via Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Boom Chicago

Rozengracht 117
1016LV Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-2170400

Openingstijden en reserveren

Is Boom Chicago open? Kijk op de website van Boom Chicago voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.