Met korting naar Bosbad Putten

Wat is Bosbad Putten?

Subtropische wateren in het Gelderse Putten, ze zijn er zeker. Ga een dag naar Bosbad Putten, gelegen op de Veluwe. Een spetterend uitje voor het hele gezin!

Bosbad Putten reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bosbad Putten beoordeling achter te laten.

Bosbad Putten

Een dagje zwemmen blijft een leuk uitje, of je nu jong of oud bent. Wanneer je in de buurt van Putten bent, is een bezoekje aan Bosbad Putten een aanrader. Dit zwembad heeft zowel een binnen- als een buitenbad, waardoor je hier zomer en winter comfortabel het water in duikt. Bosbad Putten is geopend aan het eind van de jaren '40. Veel mensen uit de omgeving hebben dus warme herinneringen aan het zwembad. Ga op een hete zomerdag bijvoorbeeld naar het buitenbad en geniet van een verfrissende duik. Klim omhoog en glij van de zestig meter lange glijbaan. Er is ook een midgetgolfbaan en een vijver met waterfiets- en kanoverhuur. Maar ook wanneer de zon niet zo uitbundig schijnt is zwemmen hier leuk. Het binnenbad is de perfecte combinatie van sport en plezier. Trek je baantjes in het wedstrijdbad en duik daarna de whirlpool in. Het subtropisch zwembad heeft heerlijk warm water, een kleuterbad en verschillende watersproeiers. Alles bij elkaar goed voor een paar uur waterpret! Omdat het Bosbad gebruik maakt van zout water in plaats van chloor, krijg je hier geen zere ogen of een droge huid. Hierdoor is het zwembad nog leuker voor kinderen. Bosbad Putten is dan ook een leuke plek voor een gezellig kinderfeestje of schoolreisje.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Bosbad Putten

Zuiderveldweg 6
3881LJ Putten
Nederland

Contact

0341-351288

Openingstijden en reserveren

Is Bosbad Putten open? Kijk op de website van Bosbad Putten voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.