Met korting naar Boudewijn Seapark

Wat is Boudewijn Seapark?

Boudewijn Seapark in Brugge is een Belgisch themapark en tevens een mix tussen een dierentuin en een pretpark. Zoals de naam al verhuld vind je er zeezoogdieren, maar ook een kinderboerderij, een indoor speelparadijs, eettentjes en andere attracties.

Boudewijn Seapark reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Boudewijn Seapark beoordeling achter te laten.

Korting op Boudewijn Seapark tickets

Een bezoek aan een pretpark of dierentuin kost je al snel meer dan honderd euro. Ga je met het hele gezin, dan ben je al snel tientallen euro's kwijt alleen al voor de entreetickets! Wil je het Boudewijn Seapark bezoeken, maar toch nog wat geld overhouden voor een lekker ijsje of een leuke souvenir? Zodra er een korting op de toegangkaartje is, is deze op de pagina te vinden. Je krijgt sowieso al korting op je tickets wanneer je deze online bestelt. Deze print je vervolgens thuis uit en je hoeft dan ook niet in de rij van de kassa te staan! Nog voordeliger wordt het als je met een grote groep komt. Dan gaat er helemaal veel van de entreeprijs af. Trommel dus de hele familie en al je vrienden op!

Boudewijn Seapark Brugge

Bij Boudewijn Seapark in Brugge spreek je van twee vliegen in één klap, het is namelijk een pretpark en een dierentuin. Je vindt er voornamelijk zeezoogdieren: zeeleeuwen, dolfijnen en zeehonden. Zou jij graag met dolfijnen willen zwemmen of misschien zelfs wel met ze op de foto? Boudewijn Seapark maakt een heleboel dromen waar! Speel jij liever met schattige kinderboerderij dieren? Ook dat kan in Boudewijn Seapark! Huppel rond met de geitjes of voer de kippen. Naast dieren is er ook de mogelijkheid om in verscheidene attracties te stappen: de vrije val genaamd 'springride', calimero de draaimolen, een vliegend schip de 'hurricane', de plezierige speeltuin kiddy fun, een paardenbaan en een carrousel. Dat is nog niet alles, er is nog meer. Als kind krijg je zelfs de mogelijkheid om in de auto te stappen, scheur rond in de botsauto's van het park. De attracties zijn erg kindervriendelijk van aard. Boudewijn Seapark in Brugge is daarom ook hét ideale park voor kinderen. Ook voor een hapje eten ben je in dit park aan het juiste adres. Het 'seaside restaurant' geeft je het idee dat je je aan de Spaanse kust bevindt. Bij restaurant Macdolphin vertoef je heerlijk op het terras. Tot slots bekijk je spetterende shows in het park, met zowel mensen als dieren. Dolfijnen, zeeleeuwen & zeehonden doen jouw mond openvallen door hun kunsten. Wanneer bezoek jij het Belgische Brugge? Uitmetkorting.nl selecteert kortingsbonnen voor Boudewijn Seapark zodat jij een dag uit kunt, met korting. Welke aanbieding past er bij jou?

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Boudewijn Seapark

Alfons De Baeckestraat 12
8200 Brugge
België

Contact

+32 (0)50-383838

Openingstijden en reserveren

Is Boudewijn Seapark open? Kijk op de website van Boudewijn Seapark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.