Met korting naar Broekerveiling

Wat is Broekerveiling?

Museum Broekerveiling in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk is een museum over het veilen per afslag, dat in 1887 op deze plek is ontstaan.

Broekerveiling reviews

Op basis van 27 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Broekerveiling beoordeling achter te laten.

Korting op Broekerveiling tickets

Bekijk hier nu alle actuele en geldige kortingsacties voor museum Broekerveiling. Wij van Uitmetkorting.nl houden van kortingen en delen actuele acties graag met jou. Zo kan je direct profiteren van hoge kortingen op je entreetickets voor dit authentieke museum in Noord-Holland. Korting op je entreekaartjes voor de Broekerveiling verkrijg je via bijvoorbeeld veilingen, vouchers of andere kortingsacties. Op deze pagina staan hebben we alle aanbiedingen kort samengevat. Zo profiteer je snel en gemakkelijk van hoge kortingen. Plan je bezoek en bewonder het veilinggebouw en de grote lighallen nu met korting. In dit museum krijg je te zien waar het allemaal is begonnen...

Broekerveiling Broek op Langedijk

Broekerveiling ligt in Broek op Langedijk en is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze plek, die vlak bij Heerhugowaard ligt, is het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast! Tegenwoordig is Broekerveiling een museum, waar je het veilinggebouw en de grote lighallen kan bewonderen. Het museum bestaat uit twee gebouwen, namelijk De Toekomst en Het Verleden. In het eerste gebouw bevindt zich de entree. Het Verleden is een rijksmonument en daar vind je de lighallen en afmijnzaal. Dit gebouw is erg indrukwekkend want het staat op 1900 houten palen boven het water. Ook staan de lighallen in verbinding met het water, waar je de schuiten nog geduldig ziet wachten. Dit was de plek waar men naar binnen voer en wachtte tot de veiling begon. In de afmijnzaal vind je vele prachtige details, zoals Jugendstilelementen en een authentieke veilingklok uit 1903. In deze zaal doe je zelf mee aan een veiling en leer je hoe het allemaal werkt! Breng je een bezoek aan de Broekerveiling, maak dan ook een rondvaart in het omliggende gebied. Hier krijg je een goed beeld van de eilandakkers, waar de groente werd geteeld die vervolgens in de veiling werd verhandeld. Ironisch genoeg, is het mogelijk korting te verkrijgen voor de BroekeVeiling via Uitmetkorting.nl. Doe gratis mee aan een veiling, de Dagje-Uit-Quiz of benut een kortingsactie. Zo verkrijg je fraaie kortingsbedragen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Broekerveiling

Museumweg 2
1721BW Broek op Langedijk
Nederland

Contact

+31 (0)226-313807

Openingstijden en reserveren

Is Broekerveiling open? Kijk op de website van Broekerveiling voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.