Met korting naar CamperExpo

Wat is CamperExpo?

De CamperExpo in Houten is een meerdaagse beurs met alles op het gebied van campers, accessoires, camperbouw en camperplaatsen. Er zijn lezingen en workshops, ook is het mogelijk om camperproefritten te maken.

CamperExpo reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw CamperExpo beoordeling achter te laten.

Korting op CamperExpo tickets

Een liefhebber van campervakanties? Ontdek mooie aanbiedingen van topmerken in de camperbranche. CamperExpo bied namelijk informatieve presentaties, maar ook alle accessoires, gadgets, camperbouw & camperbladen. Kom er achter welke nieuwe camper voor jou bestemt is! Bespaar in ieder geval alvast op entree voor deze beurs in de Expo Houten, dat scheelt al voor jouw spaarplan. Kortingsbonnen- en acties voor Camperexpo korting staan op deze pagina. Sla je slag nu en misschien kom je ook achter heuse kortingsacties tijdens de expo zelf; goedkope entree en wellicht een kwaliteitscamper voor een schappelijke prijs.

CamperExpo Houten

Eind maart vindt de CamperExpo plaats in Houten; een beurs met een groot aanbod aan campers, maar ook alles wat het bestaan van campers mogelijk maakt. Denkend aan accessoires, camperbladen, gadgets en camperbouw. Het is ook mogelijk om concreet advies te krijgen over een camper die bij uw gezin past. Daarnaast worden er presentaties gegeven over campers- en campervakanties en mobiliteit. Fantaseer ook alvast over een droomvakantie met jullie wellicht gloednieuwe camper. Er wordt veel informatie gegeven over droombestemmingen in Nederland, Europa en eventueel nog verder. Door een bezoek aan deze CamperExpo word jij een echte camperexpert en misschien is het ook wel een voorbode op een verre reis. Het ideale aan een camper is uiteraard dat je vervoer- en slaapplek al redelijk is gedekt. Je kunt er ook makkelijk een weekend mee weg. Kom er achter waar je in Nederland allemaal naartoe kunt, nabij de bosrand, een natuurgebied of het strand. Even toe aan wat afwisseling na alle informatie over campers? Stap ook eens op een E-bike en rijd over het parcour in de Expo te Houten. Boek nu CamperExpo korting en zet je bezoek aan deze veelzijdige beurs vast in de agenda; een online kortingsvoucher of e-ticket is gemakkelijk te boeken. Goedkoop en je ontvangt je ticket direct.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres CamperExpo

Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Nederland

Contact

+31 (0)26-3779736

Openingstijden en reserveren

Is CamperExpo open? Kijk op de website van CamperExpo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.