Met korting naar Canevaworld

Wat is Canevaworld?

Canevaworld is een uniek pretpark in Italië. Het biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterparken, shows en meer. Het park heeft ook een aantal restaurants, winkels en andere faciliteiten. Het is een perfecte plek voor een dagje uit met het hele gezin. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Canevaworld is een plek waar je je nooit zult vervelen.

Canevaworld reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Canevaworld beoordeling achter te laten.

Canevaworld Lazise sul Garda

Verblijf je in de buurt van het Italiaanse Gardameer, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan Canevaworld. Dit recreatieresort is te vinden tussen de badplaatsen Lazise en Peschiera del Garda. Het is een populaire bestemming voor veel vakantiegangers, maar ook voor de Italianen zelf: er komen jaarlijks zo'n 350.000 mensen op af! Dat is niet zo verrassend, want het park bestaat uit vier verschillende onderdelen. Zo heb je er het Aqua Paradise Park. Dit is het grootste waterpark van het land! Ga zwemmen bij Adventure Island, de Fun River of waag je van de..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Canevaworld

Località Fossalta 58
37017 Lazise sul Garda
Italië

Contact

0039-(0)456969900

Openingstijden en reserveren

Is Canevaworld open? Kijk op de website van Canevaworld voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.