Met korting naar Castle Christmas Fair

Wat is Castle Christmas Fair?

De Castle Christmas Fair in Heemskerk is dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland. Een gezellige kerstbeleving in en rondom een eeuwenoud Slot, Slot Assumburg.

Castle Christmas Fair reviews

Op basis van 13 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Castle Christmas Fair beoordeling achter te laten.

Korting op Castle Christmas Fair tickets

Een knusse kerst Fair in Heemskerk, dat is de Castle Christmas Fair. Reis af naar Noord-Holland naar het oude Slot Assumberg. Word alvast verblijd met kortingstickets via Uitmetkorting.nl. Dit zorgt alvast voor wat voorpret, die fraaie kortingen. Niet alleen op de Fair, maar ook jouw huis krijgt een warme touch. De Fair staat in het teken van kerst- en lifestyle. Koop hier versiersels voor de feestdagen, woonartikelen en goddelijke lekkernijen. Voor de liefhebbers van muziek komen er ook kerstkoren en bands optreden of een loepzuivere kerst jingle. Pak veel voordeel op kaarten voor dit evenement in de 13e eeuws stijl.

Castle Christmas Fair Heemskerk

Knetterend hout, kerstliederen, schattige kraampjes en een prachtige historische locatie: een aantal kenmerken die de de Castle Christmas Fair in Heemskerk typeren. Ben jij een fan van kerst en zoek je nog een kerstmarkt om met het hele gezin naartoe te gaan? Betreed dan het unieke landgoed van Slot Assumburg, loop langs de sierlijke kasteeltuin waar de kerstbeleving vanaf straalt. De kraampjes staan zowel in de tuin van het kasteel als binnen in de centrale hal. Je kunt van allerlei artikelen kopen bij de stands: versiering voor in je huis tijdens de feestdagen, woonartikelen, kleding en van allerlei lekkernijen. Je kunt hierbij denken aan warme- en koude culinaire hoogstandjes. Lekkere broodjes, snert, oliebollen, glühwein en chocolademelk. Wanneer je jouw winterse broodje opeet, hoor je jouw favoriete kerstlied. Er zullen gedurende de Castle Christmas Fair ook verscheidene kerstkoren en bands optreden. Een mooie combinatie van sfeer en muziek. Kortingstickets- en codes in alle soorten en maten. Vind ze hier.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Castle Christmas Fair

Tolweg 9
1967NG Heemskerk
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Castle Christmas Fair open? Kijk op de website van Castle Christmas Fair voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.