Met korting naar Cigoland

Wat is Cigoland?

Cigoland is een uniek pretpark in Frankrijk. Het is gebouwd in een oude tabaksfabriek en heeft een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, karretjes, waterattracties en een kabelbaan. Er is ook een grote selectie aan restaurants en winkels. Cigoland is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur. Het is een perfecte bestemming voor gezinnen, stelletjes en vriendengroepen.

Cigoland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Cigoland beoordeling achter te laten.

Cigoland Kintzheim

Attractiepark Cigoland in Kintheim is een mooie combinatie van een dierentuin en een pretpark. Cigoland richt zich vooral op jonge kinderen en voert dat in het hele park goed door. In de dierentuin zie je zwanen, lama's en pony's, maar ook kangoeroes, kraanvogels en berggeiten. Het pretpark heeft onder andere een spannende achtbaan, een kanocircuit, een stoomtrein en uiteraard een grote speeltuin. En mocht je er geen genoeg van krijgen, Cigoland in Kintheim heeft ook een hotel.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Cigoland

Route De Sélestat
67600 Kintzheim
Frankrijk

Contact

+33(0)388923636

Openingstijden en reserveren

Is Cigoland open? Kijk op de website van Cigoland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.