Met korting naar CineMec

Wat is CineMec?

Cinemec is een centrum voor film en cultuur. CineMec ligt in Ede, de buitenkant van het pand springt al in het oog én ook het grote aanbod aan films, de mooie zalen en de beeld- en geluidskwaliteit valt ook op.

CineMec reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw CineMec beoordeling achter te laten.

CineMec Ede

Voor een zeer uitgebreid filmprogramma ga je naar de bioscoop in Ede, CineMec. Deze grote bioscoop heeft meerdere zalen en is direct gelegen aan de A12, waardoor omliggende bewoners ook makkelijk een filmpje kunnen meepakken. Er worden hier niet alleen de nieuwste blockbusters vertoond, ook artfilms en natuurfilms staan op het programma. Uiteraard beschikken zij ook over de nieuwste snufjes op het gebied van 3D, dus kijk je hier recent uitgebrachte 3D-films met je speciale bril. Met je vriend of vriendin ga je naar een romantische komedie en je kinderen neem je mee naar een grappige en gezellige familiefilm. Ben je meer in de mood voor wat serieus? Kijk dan een culturele filmhuisfilm in CineMec ArtHouse of geniet van de mooiste natuurfilms op het grote doek in CineMec Nature. Regelmatig wordt een Ladies Night gehouden, waar de dames worden verwend met hapjes, drankjes en een echte vrouwenfilm. Je bekijkt niet alleen films in de Edese cinema: geniet van de bekende opera's van Verdi en Mozart of van balletvoorstellingen als Het Zwanenmeer, die op het grote scherm worden getoond. Ook wordt er met enige regelmaat live concerten uitgezonden. In de grote zaal worden de stoelen verwijderd zodat je met z'n allen kunt swingen en dansen op de muziek van jouw favoriete zangers en zangeressen.

Mensen bezochten ook: Bioscoop De Nieuwe Kolk, CineCity Vlissingen, De Bios Heerenveen, Euroscoop Tilburg, Foroxity Filmarena Roermond, Take Ten, Utopolis Almere, Wolff CineStar

Praktische informatie


Adres CineMec

Laan Der Verenigde Naties 150
6710CA Ede
Nederland

Contact

0900-3210321

Openingstijden en reserveren

Is CineMec open? Kijk op de website van CineMec voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.