Met korting naar Circus Renz

Wat is Circus Renz?

Circus Herman Renz is een spraakmakend, Nederlands circus. Even leek het doek te vallen voor Clown Milko en zijn crew, maar sinds december 2016 heeft Circus Herman Renz zich opnieuw op de kaart gezet!

Circus Renz reviews

Op basis van 58 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Circus Renz beoordeling achter te laten.

Korting op Circus Renz tickets

Tickets voor Circus Renz zijn er in verschillende rangen. Zo zijn er ook verschillende manieren om te besparen op je entreetickets. Je kunt er voor kiezen van heel dichtbij alle clowns, wilde acrobatiek en trapeze artiesten te bekijken. Of iets minder kwijt te zijn aan je entreetickets en een rang naar achter te gaan zitten. Ben je flexibel? Ga dan op donderdag of vrijdag naar Circus Renz, het circus hanteert dan speciale familiedagen met korting voor het hele gezin. Heb je een CJP kan je ook voordeliger naar Circus Renz. Let wel op, de pas is niet altijd geldig.

Circus Renz Helmond

In 2015 ging Circus Herman Renz failliet, maar ze klommen op uit een donker dal. Door een overname door Duursma Groep werd een nieuwe start mogelijk gemaakt! Circus Renz zette een aantal adembenemende optredens neer en zorgde voor een onvergetelijke doorstart te maken. Een spectaculaire kerstshow ‘Revival’ wordt opgevoerd om te vieren dat het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz geen vergane glorie is maar in de bloei van haar leven staat. Van origine staat Renz voor ‘Ras Echte Nederlandse Zwevers’, dit wil zeggen dat het circus door het hele land toert. Het circus werd opgericht in 1991 en nog steeds is het een familiebedrijf. Top acrobaten en vermakelijke clowns reizen mee met het circus voor ongekend entertainment. Neem plaats in de tent en verbaas je over riskante stunts. Een circus zou echter geen circus zijn zonder dieren, er reizen meer dan veertig dieren mee en heeft het circus een eigen orkest. Met de feestelijke belichting, prachtige kostuums en stampvolle circustent is het iedere uitvoering weer een feestje bij Circus Herman Renz!

Mensen bezochten ook: Cirque Du Soleil, Groot Kerstcircus Den Haag, Kerstcircus Ahoy, Wereldkerstcircus, Wintercircus Amsterdam, Wintercircus Apeldoorn, Wintercircus Utrecht

Praktische informatie


Adres Circus Renz

Postbus 319
5700AH Helmond
Nederland

Contact

0909-5030060(€0.45p/m.)

Openingstijden en reserveren

Is Circus Renz open? Kijk op de website van Circus Renz voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.