Met korting naar Continium

Wat is Continium?

Discovery Center Continium, kortweg Continium, is een museum over techniek en wetenschap in Kerkrade. Je ontdekt hier zelf wat de invloed van techniek op het dagelijks leven is.

Continium reviews

Op basis van 35 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Continium beoordeling achter te laten.

Korting op Continium tickets

Wil je kinderen laten ontdekken hoe wetenschap en techniek ons dagelijks leven beïnvloed? Dat kan bij Continium, dit ontdekkingscentrum brengt wetenschap en techniek samen. Kinderen leren op een interactieve manier alles over de samenhang van technologie, wetenschap en de samenleving. Koop nu snel en gemakkelijk op deze pagina voordelige entreetickets tot het Discovery Center Continium. Je vindt hier ook verschillende kortingsbonnen die kunnen zorgen voor een voordelig dagje weg met het hele gezin. Je kunt je bezoek ook combineren met een bezoek aan andere musea op het Museumplein. Dan beleef je een betaalbaar en leerzaam dagje uit in Kerkrade.

Continium Kerkrade

Ontdek vóór je het Discovery Centre in Kerkrade betreedt hoe je meer voordeel haalt uit je bezoek. Dit kan middels kortingstickets die op deze pagina zijn geplaatst. Continium in Kerkrade is het eerste Discovery Center van Nederland. In dit museum leer je meer over de industrie en de samenleving van de afgelopen 150 jaar. Maar de focus wordt niet alleen gelegd op de geschiedenis, je ziet ook hoe het verleden, het heden en de toekomst constant met elkaar samenhangen op het gebied van technologie en wetenschap! Dat betekent dat je in dit museum veel leert door zelf te doen en te beleven. In de 'experiment zone' en de 'explore zone' zijn er verschillende experimenteerstations waar je aan de slag gaat met wetenschappelijke en technische principes. Zo voel je hoe hard je hart pompt en doe je een wedstrijdje met twee robots. Is je kind een kleine wetenschapper in de dop, neem hem of haar dan mee naar het lab. Daar mogen ze zelf iets maken en het ook nog eens mee naar huis nemen. Een bezoek aan het Continium Discovery Center is educatief voor zowel de jonge als de oudere bezoeker. Behalve de vaste collectie is er ook een wisselende expositie waar elke keer een actueel wetenschappelijk onderwerp centraal staat. Bij Continium Discovery Center ontdek je welke invloed wetenschap en techniek heeft op jouw leven.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Continium

Museumplein 2
6461MA Kerkrade
Nederland

Contact

+31 (0)45-5670809

Openingstijden en reserveren

Is Continium open? Kijk op de website van Continium voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.