Met korting naar Daf Museum

Wat is Daf Museum?

In het DAF museum te Eindhoven worden bekende en onbekende DAF voertuigen tentoongesteld. Futuristische auto’s, vrachtwagens, de winnende rallytruck uit Parijs-Dakar alle topmodellen van 1928 tot heden bewonder je hier!

Daf Museum reviews

Op basis van 47 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Daf Museum beoordeling achter te laten.

Daf Museum Eindhoven

Leer meer over het sterke automerk DAF in dit bijzondere museum. Je zult er bekende en onbekende DAF voertuigen tegenkomen en zelfs auto’s die nooit op de markt zijn gekomen. De DAF raceauto’s staan trots naast elkaar tentoongesteld, net als een grote verzameling DAF vrachtwagens. Een betonmixer, een brandweerwagen, een legertruck, zelfs de winnende rallytruck uit Parijs-Dakar van Jan de Rooy wordt in dit museum tentoongesteld. Echter blijft de trots van dit museum de DAF Siluro. Dit showmodel ontworpen door de Italiaanse meester stylist Giovanni Michelotti was de eerste wigvormige wagen. De bijzondere geschiedenis van dit internationaal uitgegroeide automerk wordt op een leuke manier gepresenteerd en alle mijlpalen, klein en groot, van 1928 tot nu, staan in dit opmerkelijke museum in Eindhoven tentoongesteld.
Kortom een bezoek aan het DAF museum is niet alleen heel leerzaam, maar vooral heel leuk en zelfs voor niet-autodeskundige een verbazingwekkend ervaring.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Daf Museum

Tongelresestraat 27
5613DA Eindhoven
Nederland

Contact

402444364

Openingstijden en reserveren

Is Daf Museum open? Kijk op de website van Daf Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.