Met korting naar De Goudvis

Wat is De Goudvis?

De Goudvis ligt in Sint Maartenszee te Noord-Holland. Het speelparadijs heeft zowel overdekte als buitenspeelgelegenheden. Oud Hollands speel plezier voor iedereen!

De Goudvis reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Goudvis beoordeling achter te laten.

Korting op De Goudvis tickets

Op zoek naar een plek om met je vriendjes of broertjes en zusjes te klimmen en klauteren? Attractiepark De Goudvis beschikt over meer dan 2200 vierkante meter overdekt speelplezier! Speel bijvoorbeeld tegen elkaar of in teamverband in de Interactive Challenges. Plan een kinderfeestje of schoolreisje in attractiepark De Goudvis en ontdek het veelzijdige speelparadijs. Profiteer nu van de aanbiedingen op deze pagina en krijg korting op de entreeprijs! Voor papa's en mama's is de entreeprijs extra laag zodat zij samen met de kinderen een leuke dag kunnen beleven. Kinderen van 0 tot 1 jaar kunnen gratis mee naar binnen. Uitmetkorting.nl verzamelt actuele aanbiedingen van dit park dus houd deze pagina goed in de gaten voor een voordelig dagje uit!

De Goudvis Sint Maartenszee

Glijden, rennen, dollen, spelen, klauteren en vooral veel plezier maken, doe je bij De Goudvis in Sint Maartenszee. Dit attractiepark heeft diverse attracties, maar vooral voor kinderen die dol zijn op springen is een bezoek aan dit park echt een aanrader. Je vindt hier namelijk de grootste air-trampoline van Europa! De drie overdekte speelparadijzen zijn bij elkaar meer dan 2200 vierkante meter groot. Als het buiten slecht weer is kunnen kinderen dus ook binnen volop genieten. In het indoor speelparadijs kunnen ze bijvoorbeeld via de glijbanen naar één van de vijf ballenbakken, slangentrappen of kabelbaan glijden! Laat ze een rondvlucht in de helikopter maken of neem ze mee naar de Sharky Glide. Het park heeft ook allerlei attracties die met water te maken hebben. En voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht. Bij elke attractie zijn bankjes te vinden zodat ouders bij hun kinderen kunnen blijven. In het cafetaria is de optie om eten en drinken te bestellen. Wees welkom met een kinderfeestje, familiefeest of schoolreisje en beleef de hele dag veel plezier! Bekijk onze acties en ontdek of je met korting naar Attractiepark De Goudvis kunt gaan. Bemachtig nu een entreebewijs met korting en houd een dagje klimmen en klauteren voordelig!

Praktische informatie


Adres

Zeeweg 91
1753 Sint Maartenszee
Nederland

Contact

0224-561671

Openingstijden en reserveren

Is De Goudvis open? Kijk op de website van De Goudvis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.