Met korting naar De Mirandabad

Wat is De Mirandabad?

De Mirandabad te Amsterdam Zuid beschikt over een binnenbad, een subtropisch golfslagbad, een 25-meterbad en een riant buitenbad! Beleef hier zwemplezier met het hele gezin!

De Mirandabad reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Mirandabad beoordeling achter te laten.

De Mirandabad Amsterdam

In zwembad De Mirandabad kun je heerlijk genieten van al het water. In het Amsterdamse bad is zowel een binnen- als een buitenbad en dus kun je optimaal ontspannen bij iedere weersomstandigheid. Laat je meedeinen op de golven in het golfslagbad. Je hoeft niet langer naar de zee om te spelen in de krullende koppen van het water, het kan allemaal in dit zwemparadijs. Dit golfslagbad vormt het middelpunt van het zwembad, met een prachtige glazen koepel in het midden. Voorzien van onder andere een glijbaan vermaken kinderen zich hier prima. In het wedstrijdbad kun je banen trekken en zwemlessen volgen. Maak een sprong vanaf de duikplank en zie hoe hoog jij kunt komen. Kun jij hoger komen dan je vriendjes? Je kunt hier ook mooie salto's, duiken en bommetjes mee maken. Baby's en peuters kunnen terecht in het peuterbad dat zich buiten bevindt. Lekker spetteren in het water en spelen met het vele speelgoed in om rondom het water, zij vermaken zich wel. In het andere buitenbad kunnen kinderen zwemmen, glijden en spelen met het speelgoed. Buiten vind je ook picknicktafels zodat je met een hapje en een drankje kunt genieten van de buitenlucht. Je kunt ook squashen, zonnen en eten bij De Mirandabad.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres De Mirandabad

De Mirandalaan 9
1079PA Amsterdam
Nederland

Contact

020-2524444

Openingstijden en reserveren

Is De Mirandabad open? Kijk op de website van De Mirandabad voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.