Met korting naar De Spelerij

Wat is De Spelerij?

Een speelplaats in Dieren, opgezet door de kunstenaar Jan Spaanbroek. In de speeltuin vind je ook 'de Uitvinderij', kinderen vinden hier op eigen houtje kunst en techniek uit.

De Spelerij reviews

Op basis van 33 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Spelerij beoordeling achter te laten.

Korting op De Spelerij tickets

Bij de Spelerij in Dieren kan jong en oud zich goed vermaken. De kinderen die jonger zijn dan 4 jaar mogen gratis naar binnen. Iedereen van 4 jaar of ouder betaald een vaste entreeprijs. Echter, bij groepen groter dan 14 personen krijgt elke 15e persoon een gratis kaartje. De kinderen die met hun school komen spelen, lunchen met zelfgebakken broodjes en limonade op het park. Ook voor familiedagen is dit park uitermate geschikt. Een kortingsactie kan bijvoorbeeld een voordelig arrangement zijn waarbij de entreeprijs gecombineerd wordt met bijvoorbeeld een afsluitend diner bij het naastgelegen restaurant. Uitmetkorting.nl geeft je de beste tips om voordeliger uit te zijn bij de Spelerij in Dieren.

De Spelerij Dieren

Kruip door buizen, ontdek de hijskraan en bedien zelf de fontein. Zin om een tochtje te maken? Stap dan in de bootjes en trapvoertuigen. In speeltuin De Spelerij in Dieren kunnen de kinderen de hele dag buiten spelen en leren. Ook voor volwassenen valt er van alles te ontdekken. De speeltoestellen in de speeltuin zijn namelijk kunstwerken! Daarom zien alle speeltoestellen er dus zo gek uit. Middenin de grote speeltuin staat de Uitvinderij. Dit is een werkplaats voor kunst en techniek waar de kinderen zelf kunstwerken maken. In de Uitvinderij zijn de kinderen dus lekker creatief bezig: piepschuim snijden, vacuümvormen, plastic buigen en naamplaatjes slaan. De machines in de Uitvinderij zijn zo gemaakt dat kinderen op een veilige manier creatief bezig kunnen zijn! Blijf kijken en maak leuke foto's van de kleine kunstenaars. Wie weet maken zij later wel kunstwerken voor in de speeltuin. Voor nu vermaken zij zich echter nog heel goed op de wipwaps, glijbanen en andere leuke speeltoestellen. De locatie is zeer geschikt voor familiefeesten, kinderfeestjes en schoolreisjes. Jong en oud vermaken zich hier opperbest. Bovendien is er eten en drinken verkrijgbaar zodat de kinderen het spelen heel lang volhouden.

Praktische informatie


Adres

Veldweg 5
6952GX Dieren
Nederland

Contact

0313-413118

Openingstijden en reserveren

Is De Spelerij open? Kijk op de website van De Spelerij voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.