Met korting naar De Thermen

Wat is De Thermen?

De Thermen is een wellnesscenter in Rosmalen. Ze noemen zichzelf de beste Spa van Noord-Brabant en heeft een ruime keuze aan verschillende soorten sauna's.

De Thermen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Thermen beoordeling achter te laten.

De Thermen Rosmalen

Gun jezelf een dag vol ontspanning en ontsnap uit je drukke leventje. Telefoon uit en heerlijk relaxen in een goed kuuroord doet veel mensen goed. Kom naar Wellness center De Thermen in Rosmalen. Hier staat een compleet beauty team voor je klaar om jou een heerlijke dag te bezorgen. Uiteraard heb je hier toegang tot meerdere saunafaciliteiten. Zo kun je lekker relaxen samen met je partner, moeder of vriendinnen. Het buitenzwembad van Thermen Rosmalen is 30 graden en ligt in een prachtige tuin. De beauty salon heeft verschillende lichaamsbehandelingen. Zo kun je een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan, je voeten laten verzorgen of je huid een flinke oppepper geven door middel van een algenpakking. In de gezondheidsstudio kan je terecht voor advies voor het behalen van je streefgewicht door middel van diverse succesvolle afslankkuren. Dus als je graag wat pondjes kwijt wilt schrijf jij je gewoon in voor een intakegesprek bij De Thermen in Rosmalen. Deze spa is namelijk de perfecte plek voor de verzorging van lichaam en geest.

Mensen bezochten ook: De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres De Thermen

Hoff Van Hollantiaan 4
5243SR Rosmalen
Nederland

Contact

073-5220716

Openingstijden en reserveren

Is De Thermen open? Kijk op de website van De Thermen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.