Met korting naar De Toppers

Wat is De Toppers?

De Toppers vormen een legendarisch muziek kwartet en vertolken binnen- en buitenlandse klassiekers. In 2005 begonnen de Toppers als trio samen met René Froger, Gordon & Gerard Joling. In 2017 werd bekendgemaakt dat Jan Smit de Toppers komt versterken, waardoor het nu uit een viertal bestaat.

De Toppers reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Toppers beoordeling achter te laten.

Korting op De Toppers tickets

Scoor de meest voordelige concertkaarten voor De Toppers in Concert via deze pagina. Geldige Toppers in Concert kortingsacties vind je namelijk hier! Wij van Uitmetkorting.nl hebben verschillende online acties gevonden en gebundeld op deze pagina, zo hoef jij niet uren te zoeken naar voordelige Toppers in Concert kaartjes. Elk jaar geven De Toppers een topshow vol met glitter en glamour. Het is een show voor met dans, muziek en sensatie voor iedereen. Elke editie heeft zijn eigen thema en nu kun jij voordelig bij de volgende editie zijn. Wees wel snel bij want deze kaartjes met flinke korting vliegen de toonbank over!

De Toppers Amsterdam

De Toppers is een gelegenheidsformatie van drie zangers, namelijk René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling. De groep werd in 2005 opgericht als trio. Het idee ontstond als grap toen Joling en Gordon een gastoptreden hadden tijdens de concerten van Froger. Al snel werden de Toppers een groot succes. In 2005 waren de twee concerten die ze gaven volledig uitverkocht en in de vier daaropvolgende jaren gaven de Toppers veertien concerten. Tijdens deze shows komen covers van klassieke nummers uit binnen- en buitenland voorbij. Zo hoor je nummers van André Hazes, Golden Earring, ABBA en Elvis Presley. Hiernaast zijn er altijd gast-optredens van bijvoorbeeld een Idols- of X-Factor-finalist, Lee Towers, Bonnie St. Claire, Rob de Nijs, Frans Bauer en Thomas Berge. In 2008 was er ophef toen Gerard Joling de groep verliet en hij werd vervangen door Jeroen van der Boom. Met deze nieuwe formatie traden de Toppers op tijdens het Eurosongfestival. Helaas kregen ze met hun liedje 'Shine' niet genoeg punten om door te gaan naar de finale. Hierna verliet ook zanger Gordon de groep, maar later werd bekend dat Joling weer terugkeerde naar de Toppers. In 2017 werd bekendgemaakt dat Jan Smit de Toppers komt versterken, waardoor het nu uit een viertal bestaat. Bewonder deze befaamde Nederlandse act: boek nu jouw kortingskaarten voor De Toppers. Zorg dat je dit muziekfestijn voor een voordelig bedrag bijwoont.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres De Toppers

ArenA Boulevard 1
1101AX Amsterdam
Nederland

Contact

+31(0)418 576052

Openingstijden en reserveren

Is De Toppers open? Kijk op de website van De Toppers voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.